Το νέο κούρεμα της Courtney Cox θέλουμε να το δείξουμε στον κομμωτή μας!

Όλοι έχουμε μερικά screenshot στο κινητό μας από ρούχα που θέλουμε να αγοράσουμε, τρόπους που θέλουμε να διακοσμήσουμε το σπίτι μας ή κουρέματα που έχουμε κατά νου. Κράτησε το τελευταίο και ετοιμάσου για screenshot!

Η Courtney Cox αφέθηκε στα χέρια του κομμωτή Chris McMillan (είναι ίδιος που κρύβεται πίσω από το διάσημο Rachel cut) και το αποτέλεσμα είναι το τελειότερο shag που έχουμε δει ποτέ, αυτό που α) θα θες οπωσδήποτε να δείξεις στον κομμωτή σου και που β) κάνει fashion statement από μόνο του χωρίς να χρειάζεσαι πολλά πολλά!

https://www.instagram.com/p/CFjJTqWJ03_/?utm_source=ig_embed

Ο διάσημος κομμωτής και κολλητός της Jennifer Aniston έγραψε κάτω από αυτή τη φωτό: “Αφέλειες για την Courtney Cox που έχουν την έγκριση της Jennifer Aniston! Κάθε φορά που κάνω αφέλειες στην Courtney πάντα μου λέει το ίδιο πράγμα: “Πόσο γρήγορα μακραίνουν τα μαλλιά σε ένα μήνα; Lol!”. 

Έχουμε δει την Courtney Cox με αφέλειες άλλες δύο- τρεις φορές. Μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές ήταν στις σεζόν ένα και δύο από Τα Φιλαράκια και κάποια baby bangs που είχε στο Scream 3. Ωστόσο, οι συγκεκριμένες αφέλειες που είναι πολύ πιο shaggy είναι αγαπημένες μας και ήδη της φανταζόμαστε στο δικό μας κεφάλι. 

Συμφωνείς; 

 

Read More

And More