Το sleek σινιόν της Chiara Ferragni κρύβει μια ανατρεπτική λεπτομέρεια

Αυτή τη στιγμή η Chiara Ferragni κάνει διακοπές με την οικογένειά της και φροντίζει να μας τροφοδοτεί με πλούσιο υλικό από όλα όσα συμβαίνουν. Μεταξύ άλλων, αυτό το υλικό έχει και πολύ beauty πληροφορία ή, αλλιώς, beauty looks που σίγουρα θα υιοθετήσουμε. 

Το προηγούμενο βράδυ, λοιπόν, η Chiara είχε βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της και τους φίλους της και το total look της ήταν υπέροχο: φορούσε ένα little black dress, είχε κάνει στα μάτια της για πρώτη φορά μετά από καιρό ένα smudged makeup με σκιές σε ανθρακί τόνους ενώ τα μαλλιά της ήταν όλα τραβηγμένα προς τα πίσω και πιασμένα σε ένα sleek σινιόν

Αντίθετα με αυτό που πιστεύαμε ρίχνοντας μια πρώτη ματιά, τα μαλλιά της Chiara Ferragni δεν είναι πιασμένα σινιόν αλλά κάτι ανάμεσα σε σινιόν και ponytail αφού στο πίσω μέρος μια τούφα πέφτει στον αυχένα. Για να πετύχεις το look καλό είναι τα μαλλιά σου να είναι φρεσκολουσμένα και να προσθέσεις μια γενναιόδωρη ποσότητα styling mousse που θα διατηρήσει αυτή την wet αίσθηση όλο το βράδυ. Έπειτα, τράβηξε όλα τα μαλλιά σου πίσω και πιάσε με ένα λαστιχάκι μια κανονική κοτσίδα. Αφού ολοκληρώσεις, πάρε το μήκος της κοτσίδας και πέρασέ το περιμετρικά της βάσης μια φορά. Σταθεροποίησε με ένα διάφανο λαστιχάκι ή τσιμπιδάκια και είσαι πανέτοιμη!


 

Read More

And More