Το top model Arizona Muse έκανε το πιο hot κούρεμα της σεζόν (και τώρα το σκεφτόμαστε κι εμείς)

Ακριβώς όπως συμβαίνει με τα ρούχα, έτσι και στα μαλλιά κάθε σεζόν έχει τις δικές της τάσεις. Ας κρατήσουμε και ας κάνουμε focus στο δεύτερο, λοιπόν: αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη τάση στο κούρεμα είναι το shag, αυτό το sexy στιλ μαλλιών με τα άνισα μήκη και τις φράντζες που είναι soooo sexy! 

Μάλιστα, οι διάσημες που το επιλέγουν είναι πολλές ενώ πιο πρόσφατα προστέθηκε στη λίστα και το top model Arizona Muse. H Arizona η οποία, μεταξύ άλλων, είναι γνωστή και για την περιβαλλοντική της δράση και ευαισθησία, είναι και μούσα της Aveda. Η ίδια, λοιπόν, επισκέφθηκε το eco-chic Butcher’s Salon στο Λονδίνο, όπου οι εξιδεικευμένοι κομμωτές της Aveda, Davide Spinelli και Dominic Roach, ανανέωσαν την εμφάνισή της, δημιουργώντας το shag hairstyle, εμπνευσμένο από την εμβληματικό Αμερικανίδα τραγουδίστρια Patti Smith και της χάρισαν ένα φυσικό γεμάτο όγκο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με μία καλοκαιρινή λάμψη στο χρώμα των μαλλιών της.

Το μοντέρνο shag κούρεμα γνωρίζει μεγάλη αναγνώριση στη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok, ως τάση DIY, όμως παρακάτω ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες για τις γυναίκες που επιθυμούν επαγγελματικά αποτελέσματα. Ο Davide για να πετύχει το απόλυτο shag hairstyle της Arizona, δημιούργησε αφέλειες με όγκο που ενίσχυσαν το φιλαριστό κούρεμα της. Ακόμα, η Arizona ήθελε να φωτίσει τα μαλλιά της για το καλοκαίρι, έτσι ο Dominic δημιούργησε babylights ανταύγειες που αγκαλιάζουν το πρόσωπό της προσδίδοντας φυσικά αποτελέσματα με απαλή υφή και όγκο, χωρίς έντονες γραμμές. Ακόμα, ο Dominic χρησιμοποίησε τη θεραπεία του Botanical Repair salon treatment της Aveda κατά τη διάρκεια δημιουργίας του χρώματος της Arizona, η οποία ενυδατώνει τα μαλλιά σε βάθος δημιουργώντας νέους δεσμούς αφήνοντας τα 5 φορές πιο δυνατά.

Το μοντέλο και ακτιβίστρια, Arizona Muse, πιστεύει πως είναι σημαντικό να γνωρίζουν όλες οι γυναίκες τα συστατικά των προϊόντων ομορφιάς που χρησιμοποιούν καθώς αυτά επηρεάζουν τις θεραπείες και το χρώμα των μαλλιών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ίδια στράφηκε προς τις cruelty-free, φυσικά προερχόμενες, vegan φόρμουλες της Aveda, ώστε να ανανεώσει την εμφάνισή της και να καταφέρει να πετύχει τα αποτελέσματα υψηλής απόδοσης που αναζητούσε.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το νέο της look;

Read More

And More