Site icon TLIFE

Τώρα οι διάσημες λανσάρουν καλλυντικά με τις κολλητές τους

Τα τελευταία χρόνια το beauty έχει γίνει η τεράστια αγάπη όλων μας, διασήμων και μη. Οι πρώτοι, ωστόσο, λανσάρουν και με τεράστια ευκολία τις δικές τους σειρές καλλυντικών και δημιουργούν ολόκληρες εταιρίες που φέρουν την υπογραφή τους. Μερικά ονόματα ενδεικτικά: Selena Gomez, Victoria Beckham, Kendall Jenner, Kim Kardashian και πάει λέγοντας. 

Φαίνεται, όμως, πως τα τελευταία νέα θέλουν τις διάσημες να δημιουργούν καλλυντικά με τις κολλητές τους! Πιο συγκεκριμένα, το νέο είναι πως η Vanessa Hudgens και η Madison Beer λανσάρουν ένα brand skincare που φέρει τον τίτλο Know Beauty. “Και οι δυο μας έχουμε κάνει ένα τεράστιο ταξίδι σε σχέση με το skincare. Και οι δυο μας πιστεύαμε πως δεν μπορεί, θα υπάρχει ένας πιο εύκολος τρόπος να προσεγγίσεις το skincare, κάτι που θα σου επιτρέπει να ξέρεις τι ακριβώς είναι σωστό για την φροντίδα της δικής σου επιδερμίδας γιατί κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική”, δήλωσε στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar η Vanessa Hudgens για το λανσάρισμα αυτό.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν οκτώ χρόνια πριν μέσω της μικρής αδερφής της Vanessa Hudgens και ήρθαν πιο κοντά μέσω του skincare τα τελευταία χρόνια. 

To brand τους έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την δερματολόγο Dr. Karen Kagha, τα προϊόντα είναι κάτι παραπάνω από value for money ενώ και τα προϊόντα τους μπορείς να τα βρεις στο ομώνυμο site!

 

 

© 2024 tlife.gr