Transformation no transformation

Τζένη Μπαλατσινού: 12 close up φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι όλα αυτά τα χρόνια παραμένει ίδια!

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι έγκυος και, όπως γνωρίζεις, για εμάς όλα αυτά τα ευχάριστα γεγονότα είναι αφορμή για την αγαπημένη μας στήλη: το beauty transformation!

Ανατρέξαμε, λοιπόν, σε παλιότερες φωτογραφίες της για να διαπιστώσουμε- σε αυτή την περίπτωση- ότι η Τζένη Μπαλατσινού οοοοολα αυτά τα χρόνια παραμένει ίδια. Πέρα από μια- δύο περιπτώσεις που έχει αποφασίσει να ανοίξει λίγο παραπάνω ή να σκουρύνει κάπως περισσότερο τα μαλλιά της, οι επιλογές της κατά τα άλλα παραμένουν σταθερές: αγαπά το effortless μακιγιάζ που εστιάζει στην λαμπερή επιδερμίδα και κατάφερε να αντισταθεί σθεναρά στις τάσεις των 90’s ή των 00’s που ήθελαν το full makeup να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας.

Ακολουθούν 12 φωτογραφίες που το επιβεβαιώνουν. Και μιλάμε για χορταστικά close ups!

Η Τζένη Μπαλατσινού μέχρι την εφηβεία της ασχολούνταν εντατικά με το τένις και, όπως έχει πει και η ίδια, δεν περίμενε ποτέ ότι μεγαλώνοντας θα έβγαζε χρήματα ως μοντέλο ή “κάνοντας την ωραία”, όπως είχε πει χαρακτηριστικά.

Στα 90’s σε εξώφυλλο περιοδικού το οποίο πολύ αργότερα η ίδια ανέβασε στο instagram της. Τα μαλλιά της ήταν ανοιχτά καστανά και έκαναν το τέλειο contrast με τα μαύρα μάτια της. Επίσης, όπως είπαμε, παρά τις επιταγές της εποχής εκείνη δεν έκανε υπερβολικές επιλογές στο μακιγιάζ και δεν αγαπούσε τα smokey ιδιαίτερα.

Μια άλλη μέρα- ένα άλλο shooting, η αλλιώς η καθημερινότητά της για εκείνη την εποχή!

Το διάστημα του σκούρου καστανού: μια επιλογή που υιοθέτησε για ένα μικρό διάστημα στη ζωή της. Αλήθεια, εσύ πώς την προτιμάς;

Σε beauty event με χαλαρό πιάσιμο στα μαλλιά και βαθιά φράντζα. Το μακιγιάζ της παραμένει λίγο- πολύ σε αυτό που μας έχει συνηθίσει: nude χείλη και μαύρο smudged μακιγιάζ ματιών.

Η Τζένη Μπαλατσινού αγαπά τα ίσια και υγιή μαλλιά. Εδώ σε πάρτυ γενεθλίων το 2011 με ultra sleek μαλλιά και ένα σκούρο ξανθό.

 

Με σκούρα ρίζα και ένα πιο γλυκό ξανθό στις άκρες: η Τζένη Μπαλατσινού το 2014 σε πάρτυ με το γνωστό effortless beauty look της.

Επιστροφή στο επάγγελμα που την καθιέρωσε, στο modeling. Εδώ την βλέπουμε αρκετά διαφορετική και με την εμφάνισή της αυτή έρχεται να μας αποδείξει ότι ως μοντέλο έχει και αυτή την ικανότητα: την ικανότητα να μεταμορφώνεται, να υιοθετεί συγκεκριμένα μακιγιάζ, μαλλιά και ρόλους για τις ανάγκες του εκάστοτε concept.

Μια δεκαετία πριν η Τζένη Μπαλατσινού παρουσίαζε τα Καλλιστεία, εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα. Σε μια από τις σπάνιες εκείνες φορές που την βλέπουμε με τα μαλλιά της πιασμένα πάνω σε ένα στιλιζαρισμένο σινιόν, ενώ το μακιγιάζ της έκανε focus στα μάτια.

  Η Τζένη Μπαλατσινού μας αρέσει ξανθιά αλλά και αυτή εδώ η εκδοχή της με το καφέ σκούρο χρώμα στα μαλλιά και το μακρύ καρέ μήκος μας αρέσει εξίσου!

Όπως είπαμε, η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχει πειραματιστεί πολλές φορές με την εμφάνισή της. Αυτή είναι, λοιπόν, μια από τις… σπάνιες φορές. Εδώ την βλέπουμε στα χέρια του αγαπημένου μας hair colorist, Νικόλα Βιλλιώτη.

Στον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια η Τζένη Μπαλατσινού ήταν ακριβώς όπως θα θέλαμε (και όπως περιμέναμε!) να είναι: με λαμπερή επιδερμίδα και μαλλιά που κατέληγαν σε υπέροχους κυματισμούς στο τελείωμά τους!

Photo: @jennybalatsinou, NDP

 

 

Read More

And More