Βαρέθηκες τη μουντή και κατάλευκη επιδερμίδα σου; Η Ashley Graham έχει μερικά μυστικά

Η Ashley Graham είναι μια από τις σημαντικότερες παρουσίες στον κόσμο του modeling (και όχι μόνο) γιατί περνάει πάντα πολύ ωραία μηνύματα και γιατί έχει και έναν μαγικό τρόπο να μας κάνει να αισθανόμαστε πιο όμορφα μέσα στο σώμα μας. Και να το αγαπάμε είτε έχει παραπάνω κιλά, είτε λιγότερα, είτε είναι θαμπό και άχρωμο το δέρμα μας είτε έχει εκείνη την τέλεια μαυρισμένη όψη. 

Και αν διανύεις μια τέτοια περίοδο, η Ashley Graham έχει ένα μεγάλο νέο (και μερικά πολύτιμα μυστικά) να μοιραστεί μαζί σου: γιατί η Ashley Graham είναι το νέο πρόσωπο του brand St Tropez. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη St.Tropez (@sttropeztan)

“Νιώθεις λίγο πιο όμορφα όταν είσαι αναγκασμένη να είσαι μέσα στο σπίτι και βλέπεις την επιδερμίδα σου να έχει ένα πιο ζωντανό, ελαφρώς ηλιοκαμένο χρώμα. Και με αυτά τα προϊόντα νιώθω πως μπορώ να πετύχω το τέλειο μαύρισμα”, είπε η ίδια μιλώντας στην βρετανική Vogue και διάβασε 100% τη σκέψη μας γιατί ναι, κι εμείς δεν αισθανόμαστε καλά με αυτή την κατάλευκη επιδερμίδα κάποιες φορές ενώ, από την άλλη, φοβόμαστε ότι αν χρησιμοποιήσουμε κάποιο προϊόν αυτομαυρίσματος δεν θα το χρησιμοποιήσουμε σωστά και θα δημιουργηθούν “μπαλώματα”. 

Ακολουθούν μερικά από τα αγαπημένα της μυστικά για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα στο self tan:

-“Χρησιμοποίησε οπωσδήποτε ένα ειδικό γάντι. Η μεριά που είναι σαν σφουγγάρι είναι πολύ καλή για να απλώνεις ομοιόμορφα το προϊόν. Το δικό μου αγαπημένο είναι το St Tropez Express Bronzing Mousse”.

-“Ενυδάτωσε οπωσδήποτε με μια λοσιόν όλο το σώμα σου αλλά ειδικότερα τα γόνατα και τους αγκώνες. Σε αυτά τα σημεία το self tan αποτυπώνεται περίεργα αν η επιδερμίδα από κάτω δεν είναι ελαστική και ενυδατωμένη!”.

-“Χρησιμοποίησε στο πρόσωπο το Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water- Mist. Ψεκάζω με αυτό το πρόσωπό μου πριν πέσω για ύπνο και το πρωί ξυπνάω με μια ωραία λίγο πιο μαυρισμένη όψη. Έτσι δεν χρειάζεται να κάνω και πολύ μακιγιάζ. Είμαι κορίτσι που αγαπώ περισσότερο τη μάσκαρα και λιγότερο το foundation και το concealer!”.

Στην Ελλάδα όλα τα προϊόντα St Tropez τα βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora 

Read More

And More