Βίκυ Καγιά: αυτό είναι το προϊόν που φορούσε στο χθεσινό GNTM για τέλεια λάμψη στο σώμα! Όλα τα info από την Χαρά Παπανικολάου!

Η Βίκυ Καγιά μας έχει συνηθίσει να είναι λαμπερή έτσι κι αλλιώς κάτι που προκύπτει όχι μόνο από την εμφάνισή της αλλά και από τον χαρακτήρα της. Αλλά να που στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM είδαμε να απογειώνει αυτή τη λάμψη με τις “ευλογίες” και της προσωπικής της αλλά και κορυφαίας makeup artist, Χαράς Παπανικολάου. 

Επικοινωνήσαμε μαζί της (as always!) και μας έδωσε όλες τις πληροφορίες για το χθεσινό beauty look της ενώ μας αποκάλυψε και το προϊόν που χρησιμοποίησε στους ώμους της παρουσιάστριας του GNTM και είχε αυτό το ultra shimmering effect!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Papanicolaou (@hara_papanicolaou)

Κράτησε σημειώσεις από όσα μας είπε η Χαρά Παπανικολάου: “Ας ξεκινήσουμε από τα μαλλιά τα οποία τα έχω κάνει να μοιάζουν σαν να έχουν γίνει με ρόλεϊ αλλά στην πραγματικότητα τα έχω κάνει με σίδερο και έπειτα έχω πάρει μια βούρτσα και έχω ενοποιήσει τις μπούκλες από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Ένα look που παραπέμπει σε λίγο Marilyn και Hollywood. Προχωρώντας στο makeup έχω δημιουργήσει μια πολύ λαμπερή βάση με πάρα πολλά highlights. Έχω τονίσει τα μάτια με eyeliner αλλά όχι το κλασικό 50’s eyeliner, δηλαδή η γραμμή δεν είναι τραβηγμένη προς τα έξω. Πρόκειται για ένα eyeliner που τελειώνει στη γωνία αλλά χωρίς να κάνει το cat eye ενώ στην εξωτερική γωνία έχω κάνει blending με γήινες σκιές αλλά το blending έχει γίνει τόσο καλά ώστε να μην φαίνεται ότι έχουν χρησιμοποιηθεί οι σκιές αυτές. Επίσης, στα μάτια έβαλα γενναίες δόσεις μάσκαρα και την κάτω μεριά του ματιού την άφησα γυμνή από κάθε ίχνος makeup.. Έχω τονίσει τα φρύδια χωρίς, όμως, να τα έχω παχύνει μιας και ήθελα η βαρύτητα να δοθεί στην επιδερμίδα. Αυτή είναι που θέλουμε να κλέβει την παράσταση”, τονίζει η beauty expert. 

“Έχω κάνει, λοιπόν, μια πολύ λαμπερή επιδερμίδα με ρουζ, τερακότα, λίγη pink-ish απόχρωση στα μάγουλα και πάρα πολύ glowy αποτέλεσμα. Για να το πετύχω πέρασα όχι μόνο τα ζυγωματικά αλλά και τους ώμους και τα χέρια με την παλέτα Glowy and Showy του Scott Barnes ενώ ολοκλήρωσα το μακιγιάζ με ένα κατακόκκινο κραγιόν και συγκεκριμένα το Lancome L’Absolu Rouge Drama Matte 82 Tapis Rouge”.  

Glowy & Showy Highlighter Palette, Scott Barnes, €63.00

 

Absolu Rouge Drama Matte, Tapis Rouge 82, Lancome, €36.90

 

 

Read More

And More