Βρήκαμε ποιο είναι το τέλειο βερνίκι που φοράει εδώ η Selena Gomez

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου το χρώμα στα νύχια μπορεί να είναι τόσο εντυπωσιακό ώστε μπορεί να κλέψει οοοοολη την προσοχή ακόμη και από ένα εξίσου εντυπωσιακό μακιγιάζ ή μια αλαβάστρινη επιδερμίδα. Well, well, αυτό ακριβώς συνέβη στην περίπτωση της Selena Gomez η οποία λάνασαρε μια ολοκαίνουργια σειρά για τα Rare Beauty, την Stay Vulnerable Collection η οποία αποτελείται από υπέροχα κρεμώδη ρουζ, lip balm με χρώμα αλλά και κρεμώδεις σκιές οι οποίες, όμως, μπήκαν σε δεύτερη μοίρα. Ο λόγος; Ξαναλέμε: το πολύ εντυπωσιακό μανικιούρ!

Την παραπάνω φωτογραφία ανέβασε στο instagram του ο προσωπικός της makeup artist, Hung Vanngo ο οποίος τάγκαρε τους συνεργάτες και υπεύθυνους για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων και την nail artist Pattie Yankee που έκανε αυτό το μανικιούρ. 

Το βερνίκι που χρησιμοποίησε είναι η απόχρωση Promise από την προσωπική της σειρά βερνικιών, Pattie Yankee, την οποία εντοπίσαμε εδώ

Τα συγκεκριμένα βερνίκια δεν υπάρχουν στην Ελλάδα γι’αυτό και φροντίσαμε να σου εξασφαλίσουμε δύο εναλλακτικές. Σημείωσε: 

French Manicure απόχρωση Defleurs της Orly 

Απόχρωση Snowfalling for You, OPI 

 

Read More

And More