Χάρη στη Selena Gomez βρήκαμε το επόμενο χρώμα που θα κάνουμε στα νύχια μας

Όλες αυτές τις μέρες που μένουμε σπίτι έχουμε ανακαλύψει πόσο ψυχοθεραπευτικό είναι να βάφουμε τα νύχια μας μόνες μας. Το μόνο που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη είναι ποιο είναι εκείνο το χρώμα που θα μας κάνει να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα χωρίς, όμως, να βγούμε εντελώς έξω από τα νερά μας. 

Τι θέλουμε να πούμε; Μαύρα έχουμε κάνει αρκετά, μπορντώ άλλα τόσα και όσο για πιο neutral χρώματα, δεν το συζητάμε! Ποιο, λοιπόν, είναι το επόμενο χρώμα που θα υιοθετήσουμε στα νύχια μας; Την πιο κατάλληλη στιγμή, η Selena Gomez και ο προσωπικός της man-icurist, Tom Bachik μας έδωσε την έμπνευση που χρειαζόμασταν. 

Ο δεύτερος ανέβασε στο instagram του close up από το μανικιούρ που έκανε στην Selena Gomez για τις ανάγκες του νέου της βίντεο κλιπ με τίτλο De Una Vez και ναι, είναι αυτό ακριβώς που ψάχναμε!

@tombachik 

Πρόκειται για ένα βαθύ πράσινο χρώμα που μας αρέσει πολύ και είναι εντελώς διαφορετικό (αλλά και τόσο κοντά, ταυτόχρονα!) από ότι έχουμε συνηθίσει! Μάλιστα, βρήκαμε δύο βερνίκια που είναι αρκετά κοντά σε αυτό που έχει εδώ η Selena Gomez και στα παραθέτουμε παρακάτω ώστε να μην χρειάζεται να ψάξεις!

Nail Polish Dark Bottle Green, Burberry, €22.50

OPI Things Ive Seen in Aber-green, €12.00

 

Read More

And More