Χριστίνα Μπόμπα: αυτά είναι τα δέκα ωραιότερα beauty looks της!

Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της καθώς είναι έγκυος! Με αφορμή, λοιπόν, αυτά τα πολύ ευχάριστα νέα, αποφασίσαμε να ξεσηκώσουμε τα πιο αγαπημένα μας beauty looks με τα οποία την έχουμε δει. Και είναι beauty looks που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και να τονώσεις την διάθεσή σου!

Boxer braids

 

Μπορεί να μην την βλέπει συχνά με πλεξίδες αλλά όσες φορές την έχουμε δει μας αρέσει πολύ! Ένα τέτοιο look, λοιπόν, είχε υιοθετήσει και κατά το παρελθόν με διπλές πλεξίδες οι οποίες ήταν αρκετά χαλαρές δημιουργώντας ένα second day effect. Επίσης, αυτές οι πλεξίδες κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν υπέροχα και αφού λύσεις τα μαλλιά σου. 

Wet hair

Το wet look στα μαλλιά είναι ένα από τα πιο sexy χτενίσματα που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Για να το πετύχεις, βρέξε τα μαλλιά σου, ζέστανε ανάμεσα στις παλάμες σου μια γενναιόδωρη ποσότητα gel και άπλωσέ το με τα χέρια σου προς τα πίσω. Χτένισε από πάνω με μια χτένα και είσαι έτοιμη!

The JLO half up 

Τα μισά μαλλιά πιασμένα πάνω είναι μια πολύ ωραία επιλογή και πηγαίνει πολύ στην Χριστίνα Μπόμπα! Για να το πετύχεις χώρισε το μπροστινό μέρος των μαλλιών σου, ψέκασε με dry shampoo τις ρίζες και κρέπαρε για να δώσεις όγκο. Έπειτα, με ένα λαστιχάκι πιάσε σφιχτά τα μισά σου μαλλιά και για να δώσεις ύψος στο λαστιχάκι τοποθέτησε κάθετα ένα- δύο τσιμπιδάκια από την πίσω μεριά. 

Redhead

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει signature μαλλιά, καστανά, λαμπερά και αρκετά μακριά. Η παραπάνω φωτογραφία είναι αποτέλεσμα φίλτρων που δοκίμαζε αλλά οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι της πηγαίνουν πολύ! 

Sleek σινιόν 

Το sleek σινιόν που παραπέμπει σε Ισπανίδες ταιριάζει πολύ στην Χριστίνα Μπόμπα. Αν θες να υιοθετήσεις αυτό το hair look μπορείς να κάνεις μικρές παραλλαγές στην χωρίστρα και να εξασφαλίσεις κάθε φορά κάτι διαφορετικό: όλα τα μαλλιά προς τα πίσω, χωρίστρα στη μέση και χωρίστρα στην άκρη. Σέταρέ το και με ένα smudged smokey και θα έχεις το τέλειο look!

Headband

Τα ρομαντικά hair accessories σεταρισμένα με αντίστοιχες ρομαντικές παστέλ αποχρώσεις ταιριάζουν πολύ στην Χριστίνα Μπόμπα. Το συγκεκριμένο beauty look, μάλιστα, δεν απαιτεί και ιδιαίτερα skills για να το πετύχεις. Απλώς χτένισε τα μαλλιά σου προς τα πίσω και φόρεσε το headband. 

Almost wet

Ένα πολύ ενδιαφέρον hair look που κινείται ανάμεσα στα στεγνά μαλλιά και το wet look! Το almost wet με μια πλάγια χωρίστρα αποδεικνύεται μια ακόμη τέλεια επιλογή που ταιριάζει τέλεια στην Χριστίνα Μπόμπα. 

Ψηλό ponytail 

Ένα messy ψηλό ponytail προς το πλάι και ένα effortless makeup (ή και καθόλου makeup) είναι το look που μπορεί να σε δείξει instantly stylish!

Βαθιά χωρίστρα με όγκο

Μια άλλη μέρα, ένα άλλο hair look! Για να το υιοθετήσεις πάρε ένα ψαλίδι για μπούκλες και δημιούργησε κυματισμούς στα μαλλιά σου. Έπειτα, πέρασε τα δάχτυλά σου ανάμεσα ώστε να ενοποιηθούν οι μπούκλες και φέρε όλα τα μαλλιά σου από το ένα πλάι. Done and done! 

Red lips

Και κάτι που δεν έχει να κάνει με μαλλιά αλλά με makeup: τα κόκκινα χείλη είναι ένα look που της ταιριάζουν πολύ καθώς τονίζουν τα μάτια της! 

Τι λες; Ποιο από τα παραπάνω είναι το αγαπημένο σου; 

Read More

And More