Χρυσές Σφαίρες 2024: Τα nail looks των celebrities είναι οι τάσεις που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες

Οι Χρυσές Σφαίρες θα μας απασχολούν για ημέρες μιας και οι λεπτομέρειες των beauty looks που υιοθέτησαν οι celebrities αποκαλύπτονται η μία μετά την άλλη. Οι experts μοιράζονται με τους followers κοντινά πλάνα από τα make up, χτενίσματα αλλά και μανικιούρ που δημιούργησαν αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποίησαν. 

Και όσον αφορά στα nail looks είδαμε τις μεγαλύτερες τάσεις της νέας σεζόν. Το nude είχε την τιμητική του, το μαύρο παραμένει σταθερή αξία όπως επίσης και το ροζ. Παράλληλα όμως υπήρχαν και οι τολμηρές όπως για παράδειγμα η Kate Beckinsale που ζήτησε από τη nail artist ένα απίθανο cat eye σε καφέ αποχρώσεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nails (@tombachik)

O celebrity nail artist Tom Bachik εμπνεύστηκε από την Giorgio Armani δημιουργία που φόρεσε η Selena Gomez και της χάρισε το πιο λαμπερό black mani.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη eri ishizu (@eriishizu)

H Eri Ishizu δημιούργησε στην Jennifer Lopez ένα peach gold french manicure με μεταλλικό φινίρισμα στα tips. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι πρόκειται για το χρώμα της χρονιάς. 

@eriishizu

H ίδια επιμελήθηκε το μανικιούρ και της Kate Beckinsale. Ένα cat eye σε καφέ-μπρονζέ αποχρώσεις που δημιουργεί μια απίθανη και ανατρεπτική αντίθεση με το φόρεμα της. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη eri ishizu (@eriishizu)

H Ishizu, καθώς φαίνεται είχε αρκετές celebrities τη συγκεκριμένη βραδιά μιας και είναι υπεύθυνη και για τα nude nails της America Ferrera. 

Reuters

H Jennifer Aniston, με τη σειρά της, παρέμεινε πιστή στο αιώνια αγαπημένο κόκκινο της Βουργουνδίας. 

 

Read More

And More