Χρυσές Σφαίρες: τα ωραιότερα μακιγιάζ και μαλλιά της βραδιάς

Μπορεί οι Χρυσές Σφαίρες φέτος να ήταν πέρα για πέρα διαφορετικές με τους περισσότερους stars να συνδέονται virtually από τα σαλόνια του σπιτιού τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απουσίαζε το glam. Ευτυχώς για εμάς, οι αγαπημένες μας διάσημες μας έδωσαν άφθονη έμπνευση για μακιγιάζ και μαλλιά και μας θύμισαν ότι για να φροντίσεις τον εαυτό σου δεν χρειάζεται απαραίτητα να πας κάπου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ο… εαυτός σου!

Παρακάτω θα βρεις τις αγαπημένες μας beauty εμφανίσεις από τις πρωταγωνίστριες των αγαπημένων μας σειρών- ταινιών που μας έκαναν παρέα κατά την διάρκεια της καραντίνας! 

Lilly Collins

@lilycollins

H αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια του Emily in Paris, Lily Collins έκοψε τα πολύ μακριά μαλλιά της και ο προσωπικός της hair stylist, Gregory Russell θέλησε να της δώσει έναν glam και με αρκετό όγκο αέρα που αντλούσε την έμπνευσή του από την Marisa Berenson. Όσο για το μακιγιάζ, αυτό είχε έμπνευση από τα 70’s και έγινε από την makeup artist Fiona Stiles που δανείστηκε τις αποχρώσεις από τα ρούχα που φορούσε η Lily Collins. 

Kaley Cuoco 

@jamiegreenberg

H Kaley Cuoco ήταν υποψήφια για το Flight Attendant στην οποία και πρωταγωνιστούσε ενώ ήταν και υπεύθυνη για την παραγωγή. Εδώ η makeup artist Jamie Greenberg χρησιμοποίησε προϊόντα μακιγιάζ της Charlotte Tilbury για να δημιουργήσει αυτό το όμορφο και effortless look που τόνιζε τη λάμψη της επιδερμίδας της. 

Margot Robbie

@patidruboff

Το μακιγιάζ εδώ επιμελήθηκε η Pati Druboff η οποία δημιούργησε ένα look με προϊόντα Chanel που κινούνταν γύρω από δύο βασικά στοιχεία: τη λαμπερή επιδερμίδα και τα έντονα χείλη. 

Andra Day

@gettyimages 

Το απόλυτο makeup and hair goal από την Andra Day η οποία ήταν προτεινόμενη για τον ρόλο της ως Billie Holiday, aka το απόλυτο jazz icon. Αυτές οι γυαλάδες και τα ombre χείλη οφείλονται στον makeup artist Porsche Cooper ενώ το credit για τα μαλλιά πηγαίνει στον Tony Medina που έπιασε τις μπούκλες της σε ένα υπέροχο top knot αναδεικνύοντας στο έπακρο το Chanel ear cuff. 

Julia Garner 

@gettyimages 

Ένα ακόμη beauty look που στηρίχθηκε στον πολύ πετυχημένο συνδυασμό του curly top knot από τον hairstylist Bobby Elliot και του μακιγιάζ που συνδύαζε τις έντονες γυαλάδες και τα φλογερά χείλη χάρη στον Hung Vanngo ο οποίος χρησιμοποίησε το Chanel Rouge CoCo Bloom. 

 Elle Fanning

@ellefanning

To sleek σινιόν που έγινε από την hairstylist Samantha McMillan σε συνδυασμό με το winged eyeliner και το glass skin από την Erin Ayanian Monroe  έκαναν την Elle Fanning να μοιάζει με vintage βασίλισσα!

@ellefanning

Emma Corrin

@emmalouisecorrin

Για την υπέροχη πρωταγωνίστρια του The Crown που υποδύθηκε την πριγκίπισσα Diana, ο hairstylist Daniel Martin δημιούργησε ένα sleek pixie cut με έμπνευση από την Twiggy ενώ το look ολοκληρώθηκε από την makeup artist Florrie White η οποία διατήρησε έναν 60’s αέρα με αρκετό eyeliner περιμετρικά του ματιού. 

Jane Fonda

@deleonmakeup

Σε αυτά τα Golden Globes είδαμε τα περισσότερα σχεδόν φυσικά κραγιόν από κάθε άλλο event αλλά η αξεπέραστη Jane Fonda φορούσε ίσως το πιο αγαπημένο μας! Πρόκειται για το L’Oréal Age Perfect Lipstick στην απόχρωση Pink Petal ενώ το περίγραμμα που χρησιμοποιήθηκε στα χείλη ήταν το L’Oréal Age Perfect Anti Feather lipliner στην απόχρωση Nude Pink.

Anya Taylor Joy

@gettyimages

Αν δεν είχες παρακολουθήσει την καριέρα της Anya Taylor Joy πριν το Queen’s Gambit ίσως και να μην σου πήγαινε ο νους ότι κάτω από αυτά τα κόκκινα μαλλιά να κρύβονταν αυτά τα πολύ ξανθά μακριά μήκη. Η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς επέλεξε να κάνει μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι, κάτι που αγαπά και όλη η γενιά Gen Z στην οποία ανήκει. 

Laverne Cox

@lavernecox 

Αυτές οι παχιές πλεξίδες που έρχονταν περιμετρικά του αυχένα ήταν ένα από τα ωραιότερα χτενίσματα που είδαμε την βραδιά των Golden Globes!

Sarah Hyland 

@sarahhyland 

Πριν λίγες μέρες η Sarah Hyland έγινε κοκκινομάλλα και έκανε το τέλειο ντεμπούτο της στις Χρυσές Σφαίρες με ένα total red look, κυριολεκτικά! Το μακιγιάζ της έγινε από τον Allan Avendaño ο οποίος προετοίμασε την επιδερμίδα της με καλό skincare και προχώρησε στο μακιγιάζ όπου έκανε focus στα μάτια δημιουργώντας ένα sultry makeup.

Nicola Coughlan

@byrdie
Η ηθοποιός του Bridgerton έφερε παιχνιδιάρικη διάθεση στα Golden Globes ακριβώς όπως είχε κάνει και στην σειρά. Για τη βραδιά επέλεξε μια έντονη ροζ- φούξια σκιά η οποία έκανε το τέλειο χρωματικό contrast με τα πράσινα τσιμπιδάκια της. 

Angela Bassett

 

@gettyimages 

“Θέλαμε ένα χτένισμα που να μην καλύπτει το πρόσωπο αλλά την ίδια στιγμή να προσδίδει μια δυναμική”δήλωσε ο Randy Stodghill που ήταν υπεύθυνος για αυτό το τέλειο αποτέλεσμα! Όσο για τα βήματα που ακολούθησε, αρχικά ψέκασε τις ρίζες των μαλλιών με ένα Spray για όγκο γιατί ήταν κάτι που δεν .ήθελε να χαθεί, έπειτα έβαλε ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν για να διατηρήσει την υγεία των μαλλιών με το πιστολάκι και τα εργαλεία φορμαρίσματος και για το styling χρησιμοποίησε μια κρέμα και ένα λάδι φορμαρίσματος ώστε να έχουν τα μαλλιά αυτή τη λεία όψη ενώ πρόσθεσε και γενναίες δόσεις extensions.

 
 

 

 

 

 

Read More

And More