Cole Sprouse: ο αγαπημένος μας πρωταγωνιστής από το Riverdale είναι αγνώριστος!

Αν πέρασες όλο το προηγούμενο διάστημα της καραντίνας βλέποντας Riverdale να σου πούμε ότι λίγο πολύ κι εμείς αυτό κάναμε. Επίσης, αν ο Cole Sprouse ήταν ο αγαπημένος σου πρωταγωνιστής και μάλιστα τον βρίσκεις cool/sexy να σου πούμε ότι το ίδιο ισχύει και για εμάς!

Κάτι που πρέπει να ξέρεις για τον Cole Sprouse είναι ότι ήταν σε σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του, Lily Reinhart και… εκτός γυρισμάτων αλλά πλέον έχουν χωρίσει. Και όπως συμβαίνει μετά από κάθε χωρισμό… μεταμορφώνεσαι, είτε προς το καλύτερο είτε όχι. Αυτό ακριβώς συνέβη και με τον Cole Sprouse ο οποίος στις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram του δυσκολευτήκαμε πολύ να τον αναγνωρίσουμε.

Ιδού!

Όπως  βλέπεις, ο ίδιος είναι εντελώς διαφορετικός: τα μαλλιά του είναι πιο ανοιχτά, η επιδερμίδα του πιο σκούρα και έχει γένια (όχι πολλά). Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος στον Jimmy Fallon, είπε πως η αλλαγή του look της προήλθε από έναν επικείμενο ρόλο που, όμως, έμεινε στα σκαριά λόγω του κορονοϊού. Και αφού δυσκολεύτηκε πολύ να πετύχει αυτή τη μεταμόρφωση, αποφάσισε να το κρατήσει για λίγο!

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του Riverdale; Από εμάς είναι ναι!

 

Read More

And More