Lucy Boynton

Για πολλά χρόνια το no makeup makeup ήταν τόσο μεγάλη τάση ώστε αν ήθελες να κάνεις κάτι παραπάνω με το μακιγιάζ σου δεν ήξερες από πού να αντλήσεις inspo. Και μετά ήρθε η πρωταγωνίστρια του Bohemian Rhapsody, Lucy Boynton (που σ.σ. ακόμη δεν έχω καταφέρει να δω!) για να πείσει ακόμη και εκείνες που φορούσαν μια απλή BB και ένα κρεμώδες ρουζ να κάνουν κάτι παραπάνω ή, και σε κάποιες περιπτώσεις, να περάσουν από το no makeup στο full makeup!

Μισό credit πηγαίνει σε εκείνη και το άλλο μισό στην προσωπική της makeup artist, Jo Baker και παρακάτω… ολόκληρα και τα δέκα αγαπημένα μας makeup που μας ξεσήκωσαν!

Glitter eyes

https://www.instagram.com/p/BuW-8zhHhlE/

Γενναίες δόσεις glitter σε όλη την επιφάνεια του κινητού βλεφάρου και με μια edgy διάθεση στις γωνίες. Για να σταθεροποιηθεί το glitter τοποθέτησε από κάτω ένα κρεμώδες προϊόν πάνω στο οποίο θα κολλήσει.

Yellow mellow

https://www.instagram.com/p/BuOlFgJn61M/

Η κίτρινη σκιά είναι σίγουρα μια πολύ τολμηρή επιλογή αλλά αν είσαι και η ίδια τολμηρή, είναι η τέλεια επιλογή! Σέταρέ με το μαύρο eyeliner για να δώσεις 60’s αέρα.

Old Hollywood vibes

https://www.instagram.com/p/BuQPDq0ndry/

Αν θέλεις αέρα από παλιό Χόλιγουντ στο μακιγιάζ σου, τα πράγματα είναι απλά: πάρε μια γαλάζια σκιά και τοποθέτησέ την από το μέσο του ματιού και προς τα έξω.

Glam glitter

Επένδυσε σε μια γκρι glittery σκιά και βάλε αρκετό μαλακό μαύρο μολύβι πολύ κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων.

Minimalism

Η updated εκδοχή του 60’s τρόπου να βάλεις το eyeliner: τοποθέτησέ το ακριβώς πάνω στο κόκκαλο του ματιού και στις εσωτερικές γωνίες του κάτω βλεφάρου.

Glitter σαν βροχή

Ένας έξυπνος τρόπος να φορέσεις κάτι λαμπερό στα μάτια σου χωρίς να είναι υπερβολικό είναι να το τοποθετήσεις στην ρίζα του κάτω βλεφάρου. Εδώ η Lucy Boynton δανείστηκε από τις αποχρώσεις του φορέματός της.

Huge βλεφαρίδες

Φόρεσε στα μάτια σου μια απαλή σκιά όπως μια ροζ και ενίσχυσε το βλέμμα σου με γενναίες στρώσεις μάσκαρα. Ειδικά αν έχεις τις βλεφαρίδες της Lucy Boynton είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Cat eyes

Η κυριολεκτική απόδοση των cat eyes είναι αυτή εδώ ακριβώς! Πάρε ένα eyeliner, σχημάτισε ένα οριζόντιο “V” στις εξωτερικές γωνίες και είσαι έτοιμη σε δύο βήματα.

Πράσινοι ιριδισμοί

Το πιο κοντινό μακιγιάζ σε αυτό που μπορείς πραγματικά να κάνεις στην καθημερινότητά σου, ή καλύτερα σε ένα εξαιρετικό event στο οποίο έχεις να παρευρεθείς στην καθημερινότητά σου!

80’s ρουζ

Το ροζ στα μάτια είναι ένα από τα αγαπημένα μακιγιάζ της πρωταγωνίστριας του Bohemian Rhapsody. Εδώ το ροζ προεκτείνεται και στα μάγουλα σαν να ήταν ρουζ και σετάρεται με κατακόκκινο κραγιόν.

Αλήθεια, από όλα τα παραπάνω, ποιο είναι το αγαπημένο σου;

 

Read More

And More