Αυτή είναι η παλέτα λάμψης που χρησιμοποιεί η Bella Hadid!

Αυτή είναι η παλέτα λάμψης που χρησιμοποιεί η Bella Hadid! | tlife.gr

Στο μακιγιάζ μας είμαστε ξεκάθαρες: θέλουμε το bronzer μας ματ (είναι λάθος να λαμποκοπάς σε όλο το πρόσωπο!) και το highlighter μας να φαίνεται από το διάστημα! Κι αν δεν έχεις βρει αυτό το highlighter που να σου δίνει αυτό το effect, be our guest!

Η Bella Hadid έχει εκείνη την τέλεια λάμψη στο πρόσωπό της, κάθε φορά που περπατά στο κόκκινο χαλί. Το highlighter της είναι πάντα τέλεια τοποθετημένο, ομοιόμορφο, χωρίς να δημιουργεί στάμπες και φυσικά όσο έντονο πρέπει, δηλαδή… πολύ! Το ευχάριστο νέο της ημέρας είναι πως μάθαμε και ποιο είναι το highlighter αυτό.


Η Bella Hadid είναι το νέο πρόσωπο της επίσης νέας σειράς μακιγιάζ Dior Backstage και το highlighter που φοράει εδώ (και που προφανώς φοράει σε κάθε red carpet εμφάνισή της γιατί αν βρεις ένα τέτοιο highlighter δεν το αλλάζεις!) είναι το Glow Face Palette Universal Neutral (€48.95), μια παλέτα με τέσσερις αποχρώσεις (λευκό, ροζ, μπεζ, καφέ) που έχουν τέλεια απόδοση χρώματος. Πού το ξέρουμε; Α) το έχουμε βάλει ήδη στο νεσεσέρ μας Β) το βλέπουμε παραπάνω στην Bella Hadid.

Τη νέα σειρά Dior Backstage μπορείς να την βρεις ήδη online στο www.sephora.gr

READ more