Bafta Awards: αυτά είναι τα chicest looks που θέλουμε να αντιγράψουμε!

Αν στα Grammy Awards βλέπεις τα πιο cool beauty looks στα Bafta θα δεις τα πιο chic. Και είναι κάπως αναμενόμενο όταν μιλάμε για ένα red carpet event στο οποίο παρευρίσκεται η Δούκισσα του Cambridge! Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα αγαπημένα μας beauty looks τα οποία α) έχουμε ήδη αποθηκεύσει στα κινητά μας β) θα αντιγράψουμε με την πρώτη ευκαιρία (aka πρώτη επίσημη έξοδο).

Kate Middleton

Η Δούκισσα του Cambridge επέλεξε να τονίσει τα μαλλιά της με ιριδίζουσες σκιές ενώ στο υπόλοιπο πρόσωπό κινήθηκε σε εκείνη την επιλογή που την κάνει να δείχνει πάντα fresh και όμορφη. Όσο για τα μαλλιά της, τα έπιασε σε ένα κότσο αρκετά ιδιαίτερο και με όγκους. Το αποτέλεσμα μας άρεσε πολύ!

Irina Shayk

H Irina Shayk έπιασε τα μαλλιά της σε ένα sleek σινιόν με βαθιά χωρίστρα ενώ το μακιγιάζ της έκανε focus στην λαμπερή και φροντισμένη επιδερμίδα χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις και μολύβια.

Margot Robbie

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Margot Robbie με μπλε χρώμα στα μάτια και πιστεύουμε ούτε η τελευταία! Αυτή τη φορά επέλεξε να σετάρει το μπλε περίγραμμα με ένα ανάγλυφο updo που της πήγαινε πολύ!

Lucy Boynton

Όπως σου είχαμε γράψει κι εδώ, το μακιγιάζ της Lucy Boynton θα μπορούσε να “στήσει” από μόνο του μια δεύτερη, ξεχωριστή καριέρα. Το μακιγιάζ της εδώ έχει γενναίες δόσεις από 80’s drama, όπως έγραψε στο instagram και η makeup artist της, Jo Baker.

Lilly Collins

Αν εσύ και η Lilly Collins έχετε κοινό χαρακτηριστικό τα έντονα φρύδια, τότε αυτό το look θα γίνει από τα αγαπημένα σου: sleek σινιόν με χωρίστρα στη μέση, καλοχτενισμένα φρύδια και ένα berry κραγιόν που ολοκληρώνει τις εντάσεις στο πρόσωπο.

Salma Hayek

Το beauty look της Salma Hayek θα ήταν ένα ακόμη beauty look αν δεν υπήρχε αυτό το headpiece! Επίσης, μας αρέσουν πολύ οι δύο μπροστινές της τούφες που μας πηγαίνουν πίσω στα 90’s.

Last chance info: και η Cate Blanchett ήταν μια από τις αγαπημένες μας στο κόκκινο χαλί των Bafta. Αλλά γι’αυτή της την εμφάνιση μας ετοίμασε μια έκπληξη που αποκαλύπτεται εδώ!

 

Read More

And More