Billboard Music Awards 2019: ψήφισε το αγαπημένο σου beauty look!

Όπως έχουμε ξαναπεί, κάθε red carpet event είναι η καλύτερη αφορμή για να αντλήσουμε έμπνευση για το μακιγιάζ και τα μαλλιά μας. Αυτό ακριβώς συνέβη μόλις και με τα Billboard Music Awards που έγιναν λίγες ώρες πριν. Αφού περάσαμε μερικές ώρες ξεσκαρτάροντας photo, καταλήξαμε πως αυτές ή, καλύτερα, αυτά τα beauty looks είναι τα αγαπημένα μας.

Δες παρακάτω, πάρε inspo και ψήφισε εκείνο που σου άρεσε περισσότερο!

Mariah Carey

Η Mariah Carey, ή αλλιώς η βασίλισσα της μουσικής σκηνής, εμφανίστηκε στα Billboard Music Awards με ένα beauty look που γνωρίζουμε λίγο- πολύ: τέλειους χαλαρούς κυματισμούς, τονισμένα μάτια με ψεύτικες βλεφαρίδες και peachy χείλη.

Priyanka Chopra

Η Priyanka Chopra μας υπενθύμισε πόσο υπέροχη μπορεί να δείχνει η βαθιά φράντζα. Όσο για το μακιγιάζ της, φόρεσε στην ρίζα του κινητού βλεφάρου μια γραμμή από μπλε, glittery eyeliner  που από μόνο του έκανε statement με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται πολλά στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Sophie Turner

Η Sophie Turner από το Game of Thrones έμοιαζε αγνώριστη. Μας άρεσε πολύ το μήκος, το σχήμα και το χρώμα των μαλλιών της καθώς και το μακιγιάζ της με τους bronze τόνους που έμοιαζε effortless!

Eva Longoria

H Eva Longoria αντέστρεψε τους ρόλους αφού επέλεξε να τονίσει τη ρίζα του κάτω βλεφάρου και να τραβήξει αρκετά την γραμμή προς τα έξω, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό την τέλεια ανοδικότητα στα μάτια.

Jullianne Hough

Χαλαροί κυματισμοί και peachy τόνοι στο μακιγιάζ: μας αρέσει πολύ!

Sofia Reyes

Ποιος είπε ότι το wet look ταιριάζει μόνο στα ίσια μαλλιά; Αυτή η διάσημη μας κάνει να θέλουμε να δημιουργήσουμε το τέλειο σπάσιμο κι έπειτα με γενναίες δόσεις gel να δημιουργήσουμε μια wet αίσθηση.

Cardi B

H Cardi B δημιούργησε το τέλειο matchy- matchy αφού σέταρε το φόρεμά της με το μανικιούρ της! Κατά τα άλλα, το μακιγιάζ της ήταν αυτό που μας έχει συνηθίσει: ένταση στις εξωτερικές γωνίες και huge ψεύτικες βλεφαρίδες.

Halsey

Μοβ shimmering χείλη; Μετά από αυτό το beauty look τα θέλουμε πολύ! Και θα το πλαισιώσουμε με λάμψεις που γκριζάρουν ψηλά στα ζυγωματικά.

Taylor Swift

Μοβ και για την Taylor Swift που κινήθηκε στην λογική του monochromatic και έπιασε τα μαλλιά της πάνω ώστε να μειώσει τους όγκους και να κάνει το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει λιγότερο φασαριόζικο και busy.


Read More

And More