Critic’s Choice Awards: τα 10 ωραιότερα beauty looks! Ψήφισε το αγαπημένο σου!

Ο Ιανούαριος είναι ο μήνας των red carpet events! Μετά τα Golden Globes, λοιπόν, με τα υπερθεαματικά μακιγιάζ και μαλλιά, τα Critics’ Choice Awards είχαν πιο low key looks ως πρωταγωνιστές, αλλά ήταν όλα εξίσου όμορφα. Και φυσικά, σου έδιναν γενναίες δόσεις beauty inspo. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει τα πιο αγαπημένα μας beauty looks! Δες, πάρε ιδέες και ψήφισε το αγαπημένο σου (στο τέλος του άρθρου θα βρεις το σχετικό poll).

Mandy Moore

Ροζ αποχρώσεις στο red carpet! Η Mandy Moore σέταρε την ροζ σκιά στα μάτια της, και κυρίως στις εξωτερικές γωνίες του ματιού, με αντίστοιχο ροζ κραγιόν στα χείλη με ενυδατική υφή.

Elizabeth Olsen

Η Elizabeth Olsen κινήθηκε σε έναν αγαπημένο beauty συνδυασμό: ιριδίζουσα χρυσή σκιά στα μάτια και κόκκινο κραγιόν στα χείλη. Όσον αφορά τα μαλλιά της, επέλεξε να τονίσει τις αφέλειές της πιάνοντας ένα χαμηλό σινιόν στον αυχένα.

Charlize Theron

H Charlize Theron συνδύασε θερμές και ψυχρές αποχρώσεις στο ίδιο beauty look: έβαλε ασημί φόρεμα και καφέ σκιά στα μάτια. Bonus: το χαμηλό πιάσιμο στα μαλλιά της με την στέκα την οποία φόρεσε ανάποδα.

Emmy Rossum

Η Emmy Rossum κινήθηκε στην matchy- matchy λογική αφού σέταρε το χρώμα των χειλιών της με το φόρεμά της. Όσον αφορά τα μαλλιά της, έκανε ένα sleek πιάσιμο τραβηγμένο προς τα πίσω με δύο σινιόν: το ένα στην κορυφή του κεφαλιού και το άλλο τοποθετημένο στο ύψος του αυχένα.

Julia Roberts

Σε σχέση με τα Golden Globes η Julia Robers κινήθηκε σε πιο ήπιους τόνους: το μακιγιάζ της έκανε focus στο να δείχνει φρέσκια και ξεκούραστη ενώ τα μαλλιά της ήταν ίσια με ένταση στα τελειώματα ώστε να φαίνονται τα layers.

Olivia Munn

H Olivia Munn έπιασε ένα χαλαρό ponytail και άφησε δύο τούφες να πέφτουν χαλαρές στο μπροστινό μέρος του προσώπου της. Τα χείλη της ήταν βαμμένα σκούρο κόκκινο ενώ περιμετρικά των ματιών της είχε taupe σκιά.

Chrissy Teigen

H Chrissy Teigen είχε τις τέλειες λάμψεις στο πρόσωπό της, τα χείλη της ήταν βαμμένα με ένα σκούρο berry κραγιόν ενώ τα καρέ μαλλιά της χτενίστηκαν προς τα πίσω διατηρώντας τους όγκους στην κορυφή.

Emily Blunt

H Emily Blunt με ανάλαφρες vague, λαμπερή επιδερμίδα και σκούρα φρύδια που έκαναν χρωματικό contrast με τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά της.

Lady Gaga

Με πιο στιλιζαρισμένες, old Hollywood vague η Lady Gaga και τονισμένες βλεφαρίδες στο μακιγιάζ της. Κάτι που μας αρέσει πολύ κι εδώ: η αντίθεση ανάμεσα στο χρώμα των μαλλιών της και το χρώμα των φρυδιών της.

Amy Adams

Μας άρεσαν πολύ τα ροδαλά μάγουλα και το χαμηλό, sleek σινιόν της το οποίο αρχικά ήταν πλεγμένο σε ψαροκόκαλο.


Read More

And More