Η Sara Sampaio στο εξώφυλλο της Vogue Ταϋλάνδης έχει το τελειότερο μακιγιάζ!

Αν ψάχνεις beauty inspo η Sara Sampaio στο τελευταίο εξώφυλλο της Vogue Ταϋλάνδης μας το δινει με το παραπάνω! Το top model εμφανίζεται σε δύο διαφορετικά εξώφυλλα (θα τα δεις παρακάτω) φορώντας κόκκινο πουλόβερ και matchy- matchy κόκκινο κραγιόν. Η φωτογράφιση έγινε από τον Yu Tsai, το μακιγιάζ από την Rachel Goodwin η οποία έπαιξε με πολλά και διαφορετικά μακιγιάζ και πολύ όμορφα bold μάτια, ενώ το credit για τα μαλλιά πηγαίνει στον DJ Quintero.

Για περισσότερο inspo, δες παρακάτω…

Ότι είναι στην Vogue, είναι στη μόδα! Ένα από τα big thing, λοιπόν, της ερχόμενης σεζόν είναι το σετάρισμα του κόκκινου κραγιόν με μια ροζ σκιά. Αγαπημένος συνδυασμός και για τα ρούχα που δημιουργεί το τέλειο color blocking αποτέλεσμα.

Το monochromatic makeup look παραμένει αγαπημένη και κλασική επιλογή: ροζ top σεταρισμένο με ροζ μάγουλα και λάμψεις τοποθετημένες σε κομβικά σημεία όπως στην κορυφή της μύτης, στις κόγχες του ματιού και ψηλά στα ζυγωματικά.

Glossy ή ματ, όποια υφή κι αν επιλέξεις για την σκιά σου τη νέα σεζόν, φρόντισε να την απλώσεις με οριζόντια διάθεση και να την τραβήξεις αρκετά προς τις εξωτερικές γωνίες.

 

Read More

And More