Τα ωραιότερα beauty looks από τον βασιλικό γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας!

Τα ωραιότερα beauty looks από τον βασιλικό γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας! | tlife.gr

Η πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύτηκε λίγες ώρες πριν, εδώ μπορείς να δεις το νυφικό της beauty look (και να ξαναθυμηθείς το beauty look της Kate Middleton και της Meghan Markle), αλλά φυσικά τα νέα σε σχέση με τους γάμους δεν εξαντλούνται σε τόσο λίγες γραμμές.

Σειρά τώρα έχουν οι καλεσμένοι, οι οποίοι μάλιστα ήταν πολλοί και με εξαιρετικό ενδιαφέρον σε beauty προτάσεις. Scroll down και δες τις αγαπημένες μας!

Kate και Lila Moss

H Kate Moss έφτασε με την κόρη της η οποία ξεκινά τώρα την καριέρα της στην μόδα. Και οι δύο ήταν πολύ εντυπωσιακές με effortless beauty look και φυσικά μαλλιά.

Cara Delevingne

H Cara Delevingne μας απέδειξε για μια ακόμη φορά πόσο stylish είναι! Η ίδια επέλεξε ένα masculine look με φυσικό μακιγιάζ και μαλλιά που καλύπτονταν από ένα ψηλό καπέλο.

Naomi Campbell

Μας άρεσε πολύ το eyeliner της Naomi και το ροδαλό αναψοκοκκίνισμα στα μάγουλά της!

Meghan Markle

H Meghan Markle έπιασε τα μαλλιά της στο χαρακτηριστικό messy σινιόν της με πλάγια διάθεση και τα μάτια της ήταν smudged.

Kate Middleton

Bronze smokey και sleek updo για την Kate Middleton το οποίο είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον βλέποντάς το κανείς απότ ην πίσω μεριά.

Demi Moore

H Demi Moore μας θύμισε πόσο υπέροχα μαλλιά έχει μέσα σε ένα outfit που της ταίριαζε τέλεια (και που, εντελώς συμπτωματικά ήταν ίδιο χρωματικά με αυτό της Kate Middleton!

Pippa Middleton

Εντελώς φυσικό look και για την Pippa Middleton που επέλεξε να πιάσει τα μαλλιά της σε χαμηλό σινιόν.

Liv Tyler

Smokey eyes και dusty pink χείλη: αγαπημένο beauty combo!

 

READ more