Θα βγεις ραντεβού; Η Emily Ratajkowski σου δείχνει βήμα- βήμα πώς να βαφτείς!

Φήμες λένε πως αν βαφτείς όπως η Emrata στο ραντεβού, θα έχεις 100% επιτυχία! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: η Vogue έχει αυτή τη στήλη όπου κορίτσια μας δείχνουν πώς βάφονται στο μπάνιο τους. Η Emily Ratajkowski είναι το τελευταίο από αυτά τα κορίτσια και μας έδειξε το date-to-night makeup της, το οποίο μάλιστα γίνεται σε περίπου πέντε λεπτά.

“Όταν κάνω μακιγιάζ στις φίλες μου, κάνω ακριβώς το ίδιο look! Δείχνει τέλειο σε όλες!”, λέει η Emrata στα μισά του βίντεο, πράγμα πολύ αισιόδοξο γιατί οποιαδήποτε από εμάς κι αν το κάνεις (όλες μας, μάλλον) το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ωραίο!

“Έχω πάθος με το μακιγιάζ εδώ και πολύ καιρό αλλά έχω αρχίσει να γίνομαι καλύτερη τα τελευταία τρία χρόνια περίπου” εξηγεί στο βίντεο η Emily Ratajkowski, ετών 27. Μερικά από τα tip που θα δεις παρακάτω είναι πως απλώνει το foundation με τα δάχτυλά της (ο άντρας της το λέει finger painting), χτενίζει πάντα τα φρύδια της με την διάφανη μάσκαρα της Maybelline New York, την Great Lash Clear και πως απλώνει πάντα το περίγραμμά της λίγο πιο πέρα από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών της για να τους δώσει όγκο. Από πάνω απλώνει χρωματιστό gloss που το σβήνει ταμποναριστά.

Και τώρα πάτησε play

 

Read More

And More