Critcs’ Choice Awards: οι beauty λεπτομέρειες που ανέβηκαν στο instagram!

Αγαπάμε το instagram γιατί μας δίνει πρόσβαση σε beauty λεπτομέρειες που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσαμε να δούμε. Για παράδειγμα, από το red carpet είχαμε αυτή τη φωτογραφία της Anne Hathaway στην οποία τα μαλλιά της φαίνονταν να έχουν απλώς χωρίστρα στη μέση και να μην είναι καθόλου red carpet ready. Ευτυχώς, εκείνη φρόντισε να ανεβάσει μια #mirrorselfie και να μας αποκαλύψει πόσο υπέροχο ήταν το χτένισμά της.

Παρακάτω, λοιπόν, τρεις beauty λεπτομέρειες από τα Critics’ Choice Awards που δεν θα είχαμε εντοπίσει αν δεν υπήρχε το instagram!

Τα μαλλιά με τον έντονο όγκο της Anne Hathaway

Με μια πρώτη ανάγνωση τα μαλλιά της Anne Hathaway φαίνονταν πολύ basic- καθόλου rec carpet ready αλλά να που η πραγματικότητα αποδεικνύεται εντελώς διαφορετική από την mirror selfie που μόλις ανέβασε.

Το διπλό eyeliner της Mandy Moore

Η Jenn Streicher, προσωπική makeup artist της Mandy Moore ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram της στην οποία μας δείχνει σε χορταστικό close up το διπλό της eyeliner το οποίο δημιουργείται από τις δύο γραμμές κατά μήκος του άνω και κάτω βλεφάρου αντίστοιχα.

Lucy Hale

Η Lucy Hale εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με πολύ ωραίο μακιγιάζ με χρώμα στα μάτια αλλά δεν θα βλέπαμε ποτέ αυτή την υπέροχη λεπτομέρεια με την πέρλα στα μαλλιά της αν η Kristin Ess, η προσωπική της hair stylist, δεν ανέβαζε αυτή τη φωτό. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για σκουλαρίκι.

 

 

Read More

And More