Δεν είναι αυτό που νομίζεις, αλλά η Jennifer Aniston βάζει κρέμα… νυκτός στα μαλλιά της!

Είτε συμπαθείς την Jennifer Aniston είτε όχι (αλλά, πραγματικά, δεν βρίσκω τον λόγο να ΜΗΝ!), οφείλεις να της δώσεις το credit ότι είναι από τις stars που έχουν υπερτέλεια μαλλιά. Μάλιστα, η Jennifer είναι κάτι παραπάνω από spokesperson των προϊόντων Living Proof (που δυστυχώς δεν έρχονται ακόμη στην Ελλάδα αλλά ελπίζουμε να γίνει σύντομα!) και πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο fashionista όπου αποκάλυψε ένα από τα σημαντικότερα μυστικά της για τέλεια μαλλιά.

Και είναι αυτό: πριν πέσει για ύπνο βάζει κρέμα μαλλιών. Όχι, όμως, όπως ακούγεται…

/

Το προϊόν που βάζει στα μαλλιά της η Jennifer Aniston κάθε βράδυ πριν πέσει για ύπνο λέγεται Night Cap από την Living Proof και να τι είπε στο Fashionista για το συγκεκριμένο προϊόν: “Ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ το περασμένο καλοκαίρι όταν μου έφεραν κάποια δείγματα. Στην αρχή ήμουν κάπως έτσι: μισό λεπτό! Τι κάνω τώρα; Βάζω κρέμα νυκτός στα μαλλιά μου; Δεν μπορούσα να πιστέψω τι έκανα. Και μετά είπα: ας το δοκιμάσω! Θα ξυπνήσω με σκ… στο κεφάλι μου! Όμως, το προϊόν είναι φανταστικό! Δεν τα βάρυνε καθόλου και τα μαλλιά μου ήταν πολύ λαμπερά. Γρήγορα το έβαλα στο beauty routine μου! Όταν πλένεις το πρόσωπό σου βάζεις μετά κρέμα και τα υπόλοιπα καλλυντικά σου και μετά βάζεις προϊόν και στα μαλλιά σου. Δίνει στα μαλλιά σου extra φροντίδα και extra αγάπη σαν κι αυτή που δίνεις στην επιδερμίδα σου το βράδυ. Είναι σαν να έχεις conditioner στα μαλλιά σου όλη την ώρα χωρίς, όμως, αυτό το conditioner να τα βαραίνει. Τα μαλλιά μου είναι λαμπερά, υγιή και μακραίνουν υπέροχα!”.

Και μετά από όλα αυτά που είπε η Jennifer Aniston για το τι κάνει στα μαλλιά της πριν πέσει για ύπνο με έβαλε κάπως σε σκέψεις: εμείς όλες τι κάνουμε στα μαλλιά μας πριν κοιμηθούμε; Μήπως τα παραμελούμε και ασχολούμαστε μόνο με το πρόσωπο; Υπάρχει poll! Ας αποκαλυφθεί η αλήθεια!


Read More

And More