Ήρθε η ώρα να αγοράσεις μια ματ bronzing πούδρα!

Υπάρχουν beauty προβλήματα που όλες μας αντιμετωπίζουμε αλλά καμία δεν συζητά γι’ αυτά γιατί νομίζει ότι συμβαίνει μόνο σε εκείνη. Ένα απλό παράδειγμα: όταν είχαν πρωτοκυκλοφορήσει οι bronzing πούδρες πέρναμε μία, οποιαδήποτε, και την απλώναμε σε όλο το πρόσωπο. Το αποτέλεσμα ήταν να μοιάζουμε περισσότερο σαν ντισκομπάλες- λιγότερο σωστά μαυρισμένες και ο λόγος ήταν ότι αυτή η bronzing πούδρα είχε μέσα λάμψη.

Λοιπόν, λοιπόν! Αν εξακολουθείς να αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα και δεν ξέρεις ποια είναι η λύση, να κάτι πολύ απλό που μπορείς να κάνεις: να αγοράσεις μια ματ bronzing πούδρα! Ναι, εκεί έξω υπάρχουν άπειρες: πιο σκούρες, πιο ανοιχτές (ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σου η λογική είναι να επιλέξεις δύο τόνους πάνω), με λάμψη ή ματ. Στην περίπτωση που θέλεις μια bronzing πούδρα για όλο το πρόσωπο, αυτή πρέπει να είναι ματ! Και κάτι ακόμη: για να απλώσεις bronzing πούδρα σε όλο το πρόσωπο θα χρειαστείς ένα μεγάλο πινέλο για να πάρει αρκετή ποσότητα και αφού κάνεις ένα πέρασμα από το προϊόν να φυσήξεις για να φύγει ότι περισσεύει.

Και τώρα, οι αγαπημένες ΜΑΤ bronzing powder!

Benefit Cosmetics Hoola Matte Bronzer, €35.95. Είναι ένα από τα πιο iconic bronzers με την απόλυτη ματ υφή κυρίως γιατί μπορεί να εξασφαλίσει μαυρισμένο αποτέλεσμα ακόμη και στις πιο ανοιχτές επιδερμίδες χωρίς να πορτοκαλίζει. Βεβαίως, λίγο καιρό πριν λανσαρίστηκαν και τρεις ολοκαίνουργιες αποχρώσεις για τις πιο ανοιχτές ή τις πολύ σκούρες επιδερμίδες οπότε η γκάμα των επιλογών σου άνοιξε κι άλλο!

 

Anastasia Beverly Hills Powder Bronzer, €35.95. Η συγκεκριμένη bronzing πούδρα συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα σε ένα προϊόν. Όπως ότι θα την βρεις σε πέντε αποχρώσεις για να επενδύσεις σε εκείνη που σου ταιριάζει χρωματικά περισσότερο και ότι το αποτέλεσμα είναι buildable πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να φτάσεις εσύ η ίδια την ένταση εκεί που θέλεις.

The Balm Cosmetics Bahama Mama, €17.99, Make Me Up. Είναι ένα από τα best selling προϊόντα της The Balm, της εταιρίας που δεν χορταίνουμε να έχουμε στο νεσεσέρ μας και λόγω packaging. Πέρα, όμως, από την pin up συσκευασία, θα λατρέψεις την απόλυτη ματ υφή αλλά και το πόσο φίνα γράφει στην επιδερμίδα σου! Σχεδόν δεν την αισθάνεσαι!

Fenty Beauty Sun Stalk’r Instant Warmth Bronzer, €32.50. Αν σε βολεύουν τα κρεμώδη προϊόντα θα λατρέψεις αυτό εδώ το bronzer της Rihanna. Κι επειδή το brand στηρίζεται και πρεσβεύει την διαφορετικότητα, φυσικά και δεν υπάρχει μια απόχρωση για όλες αλλά οκτώ για τις πολλές και διαφορετικές!

Nyx Matte Bronzer, €9.16. Αυτή η πρόταση είναι από τις πιο αγαπημένες μας γιατί είναι και value for money αλλά και γιατί θα σου δώσει το μαυρισμένο αποτέλεσμα που θέλεις χωρίς λάμψη!

Too Faced Chocolate Soleil Bronzer, €32.50. Ότι και να γράψουμε γι’αυτό το προϊόν δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις στην πραγματικότητα τίποτα αν δεν την μυρίσεις! Μια ελάχιστη απόπειρα: περιέχει στη σύνθεσή του σκόνη κακάο που κάνει καλό στην επιδερμίδα και σου φτιάχνει την διάθεση με τη μυρωδιά του.

The Balm Take Home The Bronze Dark, €20.00, Make Me Up. Η The Balm έχει φροντίσει να είσαι ηλιοκαμμένη όλο το χρόνο χωρίς η επιδερμίδα σου να πορτοκαλίζει στο ελάχιστο. Η συγκεκριμένη πούδρα κυκλοφορεί σε τρεις αποχρώσεις (ανοιχτή, μεσαία, σκούρα) και το packaging είναι ιδανικό για να το έχεις συνεχώς στην τσάντα σου.

 

Read More

And More