Δες από πολύ κοντά το μακιγιάζ και τα μαλλιά που επέλεξαν οι διάσημες Ελληνίδες στο party του Ant1!

Χθες το βράδυ έγινε το party του Ant1 και πολλές ήταν οι διάσημες που πήγαν. Και όλες αυτές οι διάσημες επέλεξαν διαφορετικά μακιγιάζ η καθεμία, χτένισαν τα μαλλιά τους με διαφορετικό τρόπο και όλο αυτό σημαίνει ότι εμείς έχουμε μπόλικη έμπνευση να αντλήσουμε από τα looks τους. Παρακάτω μπορείς να δεις το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους από πολύ κοντά και στο τέλος του άρθρου το καθιερωμένο poll για να ψηφίσεις το δικό σου αγαπημένο beauty look!

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα ενίσχυσε την ηλιοκαμμένη όψη των διακοπών της με ένα ροζ blush ακριβώς πάνω στα μάγουλα, shimmering σκιά και ένα ματ pink- nude κραγιόν ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε beach waves που ταιριάζουν τέλεια στην καλοκαιρινή μας διάθεση!

Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε τα μαλλιά της χτενισμένα σε… S waves ενώ έδωσε έμφαση για το μακιγιάζ της στα μάτια της με έντονες βλεφαρίδες και ένα peachy κραγιόν που δανείζονταν τις λεπτομέρειες από το φόρεμά της.

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά έκανε ένα smudged smokey eyes με μαύρο που αναδείκνυε το βλέμμα της και τα σκουρόχρωμα μάτια της ενώ για το πρόσωπο χρησιμοποίησε peachy αποχρώσεις που ταιριάζουν τέλεια με την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα. Τα beach waves με την messy υφή κυριάρχησαν κι εδώ!

Ράνια Θρασκιά

Η Ράνια Θρσακιά επένδυσε στο χρώμα στα χείλη ντύνοντάς τα με ένα πορτοκαλοκόκκινο ματ κραγιόν και έντονες βλεφαρίδες στα άνω βλέφαρα που έδιναν ανοδικότητα.

Νικολέττα Καρρά

Η Νικολέττα Καρρά με super exotic look χάρη κυρίως στο χτένισμά της ενώ το μακιγιάζ της είχε έντονες δόσεις μαύρο μολύβι στο εσωτερικό και αρκετή μάσκαρα τοποθετημένη με διάθεση προς τα πλαϊνά.

Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη επέλεξε 80’s μπούκλες για τα μαλλιά της με αυτή την τέλεια frizzy υφή και το μακιγιάζ της ήταν ένα λαμπερό bronzing με pink στα μάγουλα και τα χείλη και μαύρο περίγραμμα σβησμένο περιμετρικά του ματιού.

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη είχε καλοκαιρινή- φρέσκια διάθεση και look! Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε top knot ενώ το χρώμα στα χείλη της τραβούσε όλη την προσοχή!

Read More

And More