Δες τι έκανε η Miley Cyrus στα φρύδια της!

Αν είσαι καλή beauty μαθήτρια θα έχεις πολύ φρέσκο στο μυαλό σου το trend με τo glitter στα μαλλιά είτε για να καλύψεις τη ρίζα είτε για να δώσεις ένα γιορτινό twist στις εμφανίσεις σου. Και είναι το ίδιο trend που δοκίμασα (δεν μου αρέσει να σου γράφω χωρίς να έχω η ίδια άποψη) και που λατρεύει η Miley Cyrus. Δες εδώ πώς το κάνεις, τι συμβαίνει κουλουπού.

Όμως, η Miley Cyrus αποφάσισε να πάει το trend ένα βήμα παραπέρα (ή/και να ακολουθήσει ένα ήδη χτισμένο trend. Θα δεις.) κι έτσι έβαλε glitter στα φρύδια της. Και εννοείται πιο μετά ανέβασε και photo της στο instagram!

Gettin weady fo tonight folks! Distract from pimpzzZz byyyy doin collllaaaaa brow! (Pimple pimpz)

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Miley Cyrus (@mileycyrus) στις


Στην photo που ανέβασε λέει πως έβαλε το glitter στα φρύδια τηςγια να αποσπάσει την προσοχή από το σπυράκι της. Και στ’αλήθεια δεν πιστεύω ότι κάποιος εξακολουθεί να βλέπει το σπυράκι της μετά από αυτό.

Από την άλλη, όμως, αν εσύ είσαι ένας άνθρωπος που δουλεύεις σε μια τράπεζα πουχού- ξυπνάς μια μέρα με σπυράκι και θες κάτι για να αποσπάσεις την προσοχή φυσικά και δεν θα πας στην τράπεζα με glitter στα φρύδια (εκτός αν πρόκειται να πάρεις πολυυυυυυυ καλή αποζημίωση!). Τι κάνεις; Πάτησε play στο βίντεο παρακάτω για να δεις πώς να καλύψεις σημάδια ακμής και σπυράκια!

Read More

And More