Δες τη νέα μας beauty εμμονή που ανακαλύψαμε στα φαρμακεία!

Σου έχω ξαναπεί ότι ένας από τους αγαπημένους μου χώρους για beauty shopping είναι τα φαρμακεία. Σε ένα τελευταίο beauty shopping, λοιπόν, ανακάλυψα και ολοκαίνουριο brand που θα γίνει και δικό σου αγαπημένο. Ειδικά αν σου αρέσουν α) τα φυσικά προϊόντα και β) οι υπέροχες μυρωδιές. Το νέο αγαπημένο brand λέγεται Green Care και συνδυάζει τα δύο παραπάνω, plus αποτελεσματικότητα! Πρόκειται για μια ελληνική εταιρία με φυσικά προϊόντα χωρίς parabens, συνθετικά χρώματα, σιλικόνες, προπυλενογλυκόλη και συστατικά ζωικής προέλευσης. Με λίγα λόγια, ένα Ελληνικό προϊόν με την εγγύηση του φαρμακοποιού! Και παρακάτω σου έχω περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θα βρεις ακριβώς!

Περιποίηση μαλλιών

1. Σαμπουάν για ξηρά και εύθραυστα μαλλιά 500ml (Ενυδάτωση & Λάμψη Mε προβιταμίνη B5, εκχύλισμα και άρωμα ροδιού)
Η προβιταμίνη Β5 και οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του εκχυλίσματος ροδιού αποδεδειγμένα τονώνουν και θρέφουν την τρίχα, ενώ ενυδατώνουν το τριχωτό της κεφαλής. Μετά από κάθε χρήση, τα μαλλιά σας είναι και δείχνουν πιο δυνατά, λαμπερά και ζωντανά.

2. Σαμπουάν για κανονικά μαλλιά 500ml (Τόνωση & Θρέψη Mε σησαμέλαιο, προβιταμίνη B5 και άρωμα κέδρου)
Το σησαμέλαιο, γνωστό για τα φυσικά αντιοξειδωτικά του, σε συνδυασμό με την προβιταμίνη Β5, θρέφουν σε βάθος και τονώνουν με φυσικό τρόπο τα μαλλιά σας, αφήνοντάς τα ανάλαφρα, γεμάτα λάμψη και ζωντάνια.

3. Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά 500ml (Προστασία & Λάμψη)
Περιέχει ηλίανθο, πρωτεΐνες σιταριού, προβιταμίνη B5, σύμπλεγμα φωσφολιπιδίων και άρωμα γλυκόριζας . O ηλίανθος, φυσική πηγή πολυφαινολών, προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά από το συχνό λούσιμο, το styling και τον ήλιο, διατηρώντας τη λάμψη τους. Οι πρωτεΐνες σιταριού και η προβιταμίνη Β5 δυναμώνουν τα μαλλιά, κάνοντάς τα πιο ευκολοχτένιστα, ενώ το σύμπλεγμα φωσφολιπιδίων θρέφει και ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής, προστατεύοντας από τους ερεθισμούς που προκαλεί η βαφή. Καθαρίζει απαλά και φροντίζει τα βαμμένα μαλλιά, χαρίζοντάς τους απαλότητα, δύναμη και λάμψη.

4. Σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 500ml (Ρυθμίζει τη Λιπαρότητα, Αίσθηση Φρεσκάδας)
Περιέχει εκχύλισμα βασιλικού, προβιταμίνη B5 και άρωμα εξωτικού φρούτου λίτσι. Το εκχύλισμα βασιλικού, γνωστό για τα φυσικά αντιοξειδωτικά του, ρυθμίζει την λιπαρότητα του τριχωτού της κεφαλής, ενώ παράλληλα θρέφει και τονώνει με φυσικό τρόπο τα μαλλιά, βελτιώνοντας την υφή τους και αφήνοντάς τα ανάλαφρα, δυνατά, γεμάτα φρεσκάδα.

5. Σαμπουάν για ξηροδερμία 300ml (Ενυδάτωση και Προστασία)
Περιέχει εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, σύμπλεγμα φυτικών πολυβιταμινών, προβιταμίνη B5 και άρωμα ευκαλύπτου. Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, γνωστό για την αντιφλεγμονώδη δράση του, προστατεύει από τη δημιουργία ξηροδερμίας. Περιέχει σαλικυλικό οξύ, που απομακρύνει τις νιφάδες και προβιταμίνη Β5, που ανακουφίζει από τη φαγούρα. Παράλληλα, χάρη στο σύμπλεγμα φυτικών πολυβιταμινών από το φυτό “ιπποκάστανο”, δυναμώνει τα μαλλιά, βελτιώνει την υφή τους, και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση. Το σαμπουάν για ξηροδερμία ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής με φυσικό τρόπο, θρέφει και τονώνει τα μαλλιά, αφήνοντάς τα ανάλαφρα, γεμάτα υγεία και ζωντάνια.

6. Μαλακτική κρέμα για όλους τους τύπους μαλλιών 300ml (Θρέψη & Λάμψη Με προβιταμίνη B5, σησαμέλαιο και άρωμα κέδρου)
Εμπλουτισμένη με σησαμέλαιο, γνωστό για τα φυσικά αντιοξειδωτικά του και προβιταμίνη Β5, αυτή η μαλακτική κρέμα περιποιείται και μαλακώνει τα μαλλιά σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και ευκολοχτένιστα, χωρίς να τα βαραίνει.

Περιποίηση σώματος

1. Αφρόλουτρο 500ml (Αναζωογόνηση & Ενυδάτωση Με εκχύλισμα κανέλας και άρωμα πορτοκάλι)
Το εκχύλισμα κανέλας σε συνδυασμό με την ενυδατική γλυκερίνη, αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα σας, συμβάλλει στη σύνθεση του κολλαγόνου του δέρματος και σας προσφέρει μια μεταξένια αίσθηση ενυδάτωσης και αναζωογόνησης σε όλο το σώμα.

2. Αφρόλουτρο 500ml (Εντατική Ενυδάτωση)
Περιέχει εκχύλισμα γκρέιπφρουτ, προβιταμίνη Β5, σύμπλεγμα αμινοξέων – σακχάρων & άρωμα ιβίσκου. Το εκχύλισμα γκρέιπφρουτ, βοηθάει στο μεταβολισμό των κύτταρων, προστατεύοντας το κολλαγόνο του δέρματος. Έτσι, η επιδερμίδα διατηρείται υγιής, σφριγηλή και νεανική. Σε συνδυασμό με την προβιταμίνη Β5 και το σύμπλεγμα αμινοξέων – σακχάρων που περιέχει, συντηρεί τη φυσιολογική υγρασία του δέρματος, προσφέροντας εντατική ενυδάτωση και αναζωογόνηση σε όλο το σώμα.

3. Γαλάκτωμα σώματος 300ml (Ενυδάτωση & Απαλότητα Με εκχύλισμα αλόης, βιταμίνη Ε, άρωμα περγαμόντο και λουΐζα)
Το εκχύλισμα αλόης προστατεύει από ερεθισμούς ενώ η βιταμίνη Ε ενυδατώνει εξαιρετικά την επιδερμίδα. Ο συνδυασμός τους διατηρεί την επιδερμίδα σας απαλή και σφριγηλή. Ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες, με άρωμα που απομακρύνει την κούραση και το στρες της καθημερινότητας.

4. Intimate, Απαλό σαπούνι για τη γυναικεία ευαίσθητη περιοχή 300ml (Προστασία & Υγιεινή)
Περιέχει εκχύλισμα αλόης και χαμομηλιού, άρωμα κυκλάμινου και βιολέτας. Τα εκχυλίσματα αλόης & χαμομηλιού προστατεύουν με φυσικό τρόπο την ευαίσθητη περιοχή από ερεθισμούς, φαγούρα και οσμές. Με pH φιλικό για την ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας, χωρίς αλλεργιογόνα, καθαρίζει απαλά και χαρίζει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας. Ιδανικό για την καθημερινή υγιεινή.

Περιποίηση χεριών


1. Κρέμα χεριών 75ml (Ενυδάτωση & Προστασία Με έλαιο νυχτολούλουδου και αμυγδαλέλαιο)
Οι απαλυντικές ιδιότητες που διαθέτει το έλαιο νυχτολούλουδου προστατεύουν τα χέρια σας από ερεθισμούς, ενώ σε συνδυασμό με το αμυγδαλέλαιο, ενυδατώνουν σε βάθος την ξηρή και σκασμένη επιδερμίδα, βελτιώνοντας την υφή της. Απορροφάται άμεσα, για απαλά χέρια που δεν κολλάνε.

2. Κρεμοσάπουνο για τα χέρια 300ml (Υγιεινή & Ενυδάτωση Με εκχύλισμα ελιάς, άρωμα περγαμόντο και λουΐζα)
Πλούσιο σε εκχύλισμα ελιάς και μαλακτική γλυκερίνη, με PH φιλικό προς το δέρμα, καθαρίζει απαλά τα χέρια σας, ενώ περιποιείται και ενυδατώνει ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες χαρίζοντας μια μοναδική αίσθηση υγιεινής και καθαριότητας.

Read More

And More