Δες τη θεαματική μεταμόρφωση της αναγνώστριας του TLIFE!

Η αναγνώστριά μας Βίκυ Χαλού είναι μόλις 20 ετών και σπουδάζει! Ήταν μια από τις δεκάδες αναγνώστριες που στέλνουν καθημερινά mail στο TLIFE για μια μεταμόρφωση και ανανέωση του στιλ τους. Στην συνέντευξη που μας έδωσε φτάνοντας στο στούντιο φωτογράφισης του TLIFE μας είπε τα εξής: “Μου αρέσει να βάφομαι και χρησιμοποιώ συνήθως eyeliner και κραγιόν. Τα μαλλιά μου, μου αρέσουν συνήθως κοτσίδα. Μ’αρέσουν οι αλλαγές και αυτός είναι ο λόγος που δήλωσα και συμμετοχή στο make over. Εξάλλου, είναι μια στήλη που παρακολουθώ και μου αρέσει!”.

Το μακιγιάζ της Βίκυς

Η make up artist Μαρία Κορελίδη από την σχολή του Freddy Καλομπράτσου, Freddy Make Up Stage, έκανε έναν όμορφο και πολύ ενημερωμένο συνδυασμό για το καλοκαίρι: έντονη γραμμή eyeliner στα μάτια και φλούο χείλη σε πορτοκαλί! Εξάλλου, όπως μας είπε και στο interview η Βίκυ, της αρέσουν τα έντονα χρώματα στα χείλη!

Το hair styling της Βίκυς

Η hair stylist Μαίρη Τρεκλή από το κομμωτήριο Andreas Coiffure επέλεξε για την αναγνώστριά μας μια πλάγια κοτσίδα με έντονο σπάσιμο.

Μπορείς να την φανταστείς πώς έγινε; Για να δεις το πριν και το μετά αλλά και όλα τα στάδια της μεταμόρφωσης, κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More