Δες την ολοκληρωμένη συλλογή της Victoria Beckham για την Estee Lauder και πότε έρχεται στην Ελλάδα!

Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα beauty νέα της χρονιάς το οποίο έφτασε στα αυτιά μας τον περασμένο Απρίλιο όπως σου είχαμε γράψει εδώ και θα φτάσει στα χέρια μας σε λίγο καιρό από τώρα!

Yeap! Η posh Victoria Beckham συνεργάζεται με τον αγαπημένο μας οίκο καλλυντικών, την Estee Lauder, και από κοινού δημιουργούν μια limited edtion συλλογή μακιγιάζ με έντεκα αντικείμενα πόθου εκ των οποίων τα κραγιόν, οι σκιές και τα μολύβια θα κυκλοφορήσουν και σε διαφορετικές αποχρώσεις.

Η συλλεκτική συλλογή χωρίζεται σε τέσσερις επιμέρους collection, καθεμία εκ των οποίων είναι εμπνευσμένη από τους αγαπημένους προορισμού του κοριτσιού που λατρεύαμε ως έφηβες και της γυναίκας που θέλουμε να μοιάσουμε μεγαλώνοντας…

“Συλλέγω καλλυντικά εδώ και χρόνια. Πάντα κάνω μίξεις καλλυντικών για να πετύχω αυτό που θέλω. Με αυτή την συλλογή πιστεύω ότι έχω δημιουργήσει κάποια προϊόντα- κλειδιά που πραγματικά χρειάζεσαι στο νεσεσέρ σου. Ως γυναίκα που της αρέσει να φοράει μακιγιάζ αυτά είναι ακριβώς όλα όσα θέλω. Τώρα είμαι ενθουσιασμένη που θα μοιραστώ αυτή τη συλλογή με τις απανταχού γυναίκες!”.

‘Οσον αφορά τα τέσσερα αγαπημένα μέρη πάνω στον κόσμο (για να το πιάσουμε από εκεί που το αφήσαμε αλλά και για να πας διαβασμένη στο κατάστημα καλλυντικών ), να τα προϊόντα από τα οποία αποτελείται η καθεμία…

LOS ANGELES

“Λατρεύω το υπέροχο φως, το πνεύμα και την ενέργεια του Λος Άντζελες. Όλη την αίγλη που κρύβεται στο ζεστό αισθησιακό φως”

Πρόσωπο
Bronzer Java Sun
Highlighter Modern Mercury
Μάτια
Eye Kajal Duo Black Saffron/Vanille
Χείλη
Lip Gloss Moroccan Heat

LONDON

“Ερωτεύτηκα στο Λονδίνο! Η πόλη αυτή είναι η καρδιά και η ψυχή μου. Η τέλεια μίξη της κουλτούρας και του ακραίου, το Λονδίνο είναι απλώς τόσο cool!”
Μάτια
Eye Kajal Duo Black Saffron/Vanille
Eye Ink Black Myrrh
Eye Foil Blonde Gold
Eye Metals Eyeshadow Bitter Clove

Χείλη
Lipstick Brazilian Nude

NEW YORK

“Μοντέρνο, cool, σοφιστικέ, Εμπνέομαι από τον γρήγορο ρυθμό της Νέας Υόρκης την ενέργεια στους δρόμους, τον τρόπο που το φως αντανακλάται στο γυαλί!”
Face
Bronzer Java Sun
Eyes
Eye Palette: Fired Sapphire, Blonde Cumin, Metal Saffron, Burnished Sage, Grey Amber and Black Nutmeg
Lips
Lip Pencil Victoria
Lip Gloss Moroccan Heat

PARIS

“Λατρεύω τη σαγήνη του Παρισιού. Το σοφιστικές στιλ στους δρόμους είναι ασύγκριτο. Bύθισε τον εαυτό σου στο γαλλικό στιλ και και χάσου στην κοψμότητα του Παρισιού!”
Eyes
Eye Foil Burnt Anise
Eye Kajal Duo Black Saffron/Vanille
Eye Metals Eyeshadow Charred Emerald
Lips
Lipstick Chilean Sunset

Εσένα ποιος είναι ο αγαπημένος σου beauty προορισμός;

Read More

And More