Δες το μακιγιάζ και τα μαλλιά που θα φορεθούν στο 20ο AXDW!

Σε μια εβδομάδα ξεκινάει η γιορτή μόδας για την Ελλάδα και οι σχεδιαστές της επετειακής 20ης Athens Xclusive Designers Week προετοιμάζονται πυρετωδώς για την παρουσίαση των συλλογών τους!
Η πρόβα hair styling πραγματοποιήθηκε στη σχολή κομμωτικής Diamantopoulos, με τη σειρά προϊόντων spa μαλλιών René Furterer. Το hair styling για την επίδειξη μόδας του οίκου Maison Faliakos επιμελείται η ομάδα Ilias & Staff. Τα πρωτοποριακά προϊόντα René Furterer στον τομέα των αιθέριων ελαίων και τα εκχυλίσματα φυτών, καθώς επίσης και τα προϊόντα styling με δραστικά συστατικά φυτικής προελεύσεως, σε συνδυασμό με την πολύτιμη εμπειρία του Βασίλη Διαμαντόπουλου, ανέδειξαν τα χτενίσματα που επέλεξαν οι σχεδιαστές για την ολοκλήρωση της εικόνας τους στο catwalk. Wet looks, ανάλαφρες μπούκλες, πλεξούδες, αυστηρές αλογοουρές αλλά και vintage χτενίσματα είναι ορισμένες από τις επιλογές των σχεδιαστών για την παρουσίαση των συλλογών τους!
Η πρόβα make up πραγματοποιήθηκε με προϊόντα μακιγιάζ Smashbox, υπό την καθοδήγηση της εξειδικευμένης ομάδας του Φρέντυ Καλομπράτσου και των υπεύθυνων της σχολής του FREDDY MAKE UP STAGE. Τα προϊόντα μακιγιάζ Smashbox εντάχθηκαν στην ελληνική αγορά πριν λίγο καιρό και φημίζονται για τις υψηλές τους επιδόσεις κατά τη διάρκεια απαιτητικών φωτογραφήσεων, παραμένοντας αναλλοίωτα και εξασφαλίζοντας άψογο αποτέλεσμα. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων, τα εντυπωσιακά shimmers, τα υπέροχα έντονα κραγιόν ολοκλήρωσαν τα looks που θα απολαύσουμε στο catwalk της 20ης AXDW, από τις 21 έως τις 24 Οκτωβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Παρακάτω σου έχουμε χορταστικές δόσεις από τις πρόβες για να δεις το make up και τα μαλλιά που θα φορεθούν!

Πρόβα μαλλιών Rita Pateroni


Πρόβα μαλλιών Marianna Damianou


Πρόβα μαλλιών Nymphe


Πρόβα μακιγιάζ Reveal Crochet


Πρόβα μακιγιάζ Vassilis Zoulias


Πρόβα μακιγιάζ Reveal Crochet


Πρόβα μακιγιάζ Rita Pateroni

Stay tuned για την ελληνική γιορτή μόδας!

Read More

And More