Δες το spot για το νέο άρωμα Daisy Dream του Marc Jacobs από την Sofia Coppola!

Η σχέση του Marc Jacobs με την Sofia Coppola θα μπορούσε να έχει και αυτόν τον τίτλο: κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια! Γιατί είναι εκείνη που έχει φωτογραφηθεί πολύ, πολύ παλιά για το άρωμα του Marc Jacobs (δες εδώ), είναι εκείνη που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή κάθε show του και (μάντεψε!) είναι εκείνη που σκηνοθέτησε και το spot για το ολοκαίνουριο άρωμα Daisy Dream.

Το τελευταίο, που πρόκειται να έρθει… πρώτο στις καρδιές πολλών γυναικών από τον Σεπτέμβριο περίπου που το περιμένουμε και στην Ελλάδα, είναι η πιο πρόσφατη αρωματική δημιουργία του ταλαντούχου κύριου Marc Jacobs όπως σε είχαμε ενημερώσει κι εδώ.

Και κάποια info για το spot προτού πατήσεις play παρακάτω: πρωταγωνίστρια είναι η Antonia Wesseloh, το βίντεο αποτελεί κάτι σαν remake της ταινίας “The Virgin Suicides” (την είχε σκηνοθετήσει, επίσης, η Sofia Coppola), χωρίς όμως το τραγικό τέλος και σε μουσική Sleigh Bells.

Και τώρα μπορείς να πατήσεις play!

Σχόλια; Εγώ πάντως, αν ήθελα να το μυρίσω πριν μια φορά, τώρα ανυπομονώ να φτάσει στα χέρια μου! Αλλά δυστυχώς (και ευτυχώς!) έχω ένα ολοοοοοοκληρο καλοκαίρι μπροστά μου!

Read More

And More