ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! 20 τυχερές κερδίζουν από ένα ολοκληρωμένο σετ Cera di Cupra!

Morning surprise! Τι θα έλεγες να ξεκινήσεις την ημέρα σου… όμορφα; Η αγαπημένη μας Cera di Cupra και το TLIFE κάνουν δώρο σε 20 τυχερές από εσάς ένα ολοκληρωμένο σετ ομορφιάς!

Η συσκευασία περιέχει:
1. Γαλάκτωμα καθαρισμού 200 ml :6,15 €
2. Light ενυδατική κρέμα 125 ml: 9,30€
3. Αντιρυτιδική κρέμα 50 ml : 13,10€
4. Τσαντάκι- θήκη για κοσμήματα ή καλλυντικά
Η συνολική αξία του δώρου είναι 28,55€ και το σημαντικότερο, μπορεί να γίνει δικό σου πολύ, πολύ εύκολα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην φόρμα που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου και οι 20 τυχερές θα αναδειχθούν κατόπιν κλήρωσης!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ BEST SELLER ΤΗΣ CERA DI CUPRA!

– ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
Χάρη στην πλούσια σύνθεση και απαλή υφή της , η Αντιρυτιδική κρέμα πολλαπλής δράσης θρέφει, τονώνει και επιτυχώς προστατεύει την ώριμη επιδερμίδα ενάντια στα σημάδια του χρόνου μέσα από πολλαπλές δράσεις:
Μειώνει τις ρυτίδες: η δράση της πολυφαινόλης (από τα κόκκινα σταφύλια) σε συνδυασμό με την Βιταμίνη Ε και το Beta Clucan είναι μια ουσία του αναδομεί το δέρμα, χαρίζει ορατό αποτέλεσμα κατά των ρυτίδων.
Τονώνει το δέρμα: εμπλουτισμένο με φυσικά συστατικά όπως το karite butter, Avocado and Jojoba oil και βιταμίνη Α , βελτιώνει την υφή και την σφριγηλότητα του δέρματος προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση.
Προλαμβάνει τις πανάδες: χάρη στα φίλτρα UV προστατεύει το δέρμα ενάντια στις ακτίνες του ηλίου προλαμβάνοντας τον σχηματισμό πανάδων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση πριν το μακιγιάζ.

– ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ
Η Ενυδατική κρέμα προσώπου για νεανικές επιδερμίδες είναι ένα απαλό γαλάκτωμα για όλους του τύπους δέρματος. Βοηθάει στην διατήρηση του επιπέδου υγρασίας του προσώπου καθώς ανανεώνει την υπάρχουσα υγρασία, προσφέροντας νεανική απαλή και ελαστική επιδερμίδα. Η σύνθεση του περιέχει πολύτιμα συστατικά όπως: Sericinείναι παράγωγο του μεταξιού, Hyaluronicacid (υαλουρονικό οξύ) ενυδατώνει και προλαμβάνει την απώλεια υγρασίας και Panthenolή προβιταμίνη Β5 που προσφέρει μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση. Το προϊόν είναι ιδανικό και για βάση πριν το μακιγιάζ.
Απορροφάται γρήγορα και είναι εύκολο στην χρήση χάρη στην πρακτική συσκευασία των 125 ml με δοσομετρητή. Συνιστάται για καθημερινή χρήση.

Read More

And More