ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! 5 τυχερές κερδίζουν δωροεπιταγές αξίας €70 από το pharmasofia.gr!

Αγαπάμε το online shopping! Ειδικά, όταν εντοπίζουμε μερικά από τα πιο ψαγμένα προϊόντα της αγοράς και σε smart τιμές! Ό,τι δηλαδή θα βρεις στο pharmasofia.gr: επώνυμες αλλά και οικονομικές λύσεις ομορφιάς και περιποίησης!
Το pharmasofia.gr, με γνώμονα την αγάπη για τον κλάδο της υγείας και της ομορφιάς, σου προσφέρει λύσεις για ό,τι χρειάζεσαι! Bonus info: οι «Συμβουλές της Σοφίας» που μας παρέχει η ίδια η ιδιοκτήτρια, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέσα από το eshop, για ακόμα μεγαλύτερη εξυπηρέτηση αλλά και εγγυημένη φροντίδα!
Το καλύτερο part; Το pharmasofia.gr κάνει δώρο σε πέντε τυχερές νικήτριες από μια δωροεπιταγή αξίας €70! Αρκεί να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.
Οι πέντε νικήτριες θα αναδειχθούν κατόπιν κλήρωσης και μπορούν να επιλέξουν προϊόντα από όλες τις κατηγορίες αρκεί να είναι διαθέσιμα. Η εξαργύρωση θα πρέπει να γίνει μέσα σε 10 εργάσιμες από την ανακοίνωση και όλο το ποσό να καταναλωθεί σε μία αγορά, ενώ δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής.
Μην ξεχνάς: ο υπέροχος εαυτός σου είναι ένα κλικ μακριά! Pharmasofia.gr

Read More

And More