ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! 5 τυχερές κερδίζουν προϊόντα Syoss για λαμπερά και υγιή μαλλιά!

Πριν λίγες μέρες εδώ στο TLIFE κάναμε την καθιερωμένη και σε απόλυτα Christmas spirit φωτογράφισή μας. Όπως θα δεις, τα μαλλιά μας ήταν super λαμπερά, με τέλεια χτενίσματα ακριβώς όπως αυτά που ονειρεύεσαι. Εμείς πλέον ξέρουμε το μυστικό και ήρθε η ώρα να το ανακαλύψεις κι εσύ!

Syoss! Η σειρά περιποίησης και styling που έφερε το επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι μας, σας κάνει αυτό το υπέροχο δώρο: πέντε τυχερές από εσάς κερδίζουν από ένα ολοκληρωμένο σετ της σειράς Keratin. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά περιλαμβάνει shampoo, conditioner, mousse και hairspray από την σειρά που ήρθε να αναδείξει την υγεία και την λάμψη των μαλλιών μας!

Το νέο SYOSS Keratin Hair Perfection, που σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από κομμωτές περιέχει 80% περισσότερη Κερατίνη για να επανορθώνει τα μαλλιά μας μετά από κάθε λούσιμο. Για 100% επανόρθωση, απαλότητα & λάμψη σαν να βγήκαμε μόλις από το κομμωτήριο!

Πώς θα τα κερδίσεις;
Η διαδικασία είναι πολύ απλή! Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου και κατόπιν κλήρωσης πέντε τυχερές θα κερδίσουν τα τέσσερα προϊόντα. Τα πιο υπέροχα, καλοχτενισμένα, glam και υγιή μαλλιά που είχες ποτέ είναι μόλις ένα κλικ μακριά! Χάρη στα Syoss!

Ο Διαγωνισμός ολοκληρώθηκε

Read More

And More