ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! 50 τυχερές κερδίζουν από δύο αντηλιακά Photoderm!

Είναι αυτή η εποχή που όλες έχουμε βάλει στη λίστα των beauty αγορών μας τα αντηλιακά. Guess what; Μπορείς και να τα σβήσεις από την δική σου λίστα! Γιατί το TLIFE και η Bioderma σου κάνουν δώρο τα δύο best seller αντηλιακά της No.1 δερμοκαλλυντικής μάρκας που άλλαξε τα δεδομένα στην προστασία από τον ήλιο! Πιο συγκεκριμένα, 50 τυχερές μπορούν να κάνουν δικά τους κατόπιν κλήρωσης το ολοκαίνουριο ξηρό λάδι για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά BIODERMA Photoderm BRUME INVISIBLE SPF50+ καθώς και την αντηλιακή πούδρα BIODERMA Photoderm MAX COMPACT SPF50+.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!


BIODERMA Photoderm BRUME INVISIBLE SPF50+


Το 1ο μοναδικό ξηρό λάδι πολύ υψηλής προστασίας για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά! Με πολύ υψηλή προστασία SPF50+ που προστατεύει ακόμη και το ευαίσθητο έως δυσανεκτικό στον ήλιο δέρμα. Χάρη στην αποκλειστική καινοτομία CELLULAR BIOPROTECTION®
– προστατεύει το DNA των κυττάρων
– ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του δέρματος
– προλαμβάνει τη φωτογήρανση
προσφέροντας έτσι την καλύτερη εσωτερική προστασία κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο.
Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε για ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση και πρόληψη της φωτογήρανσης. Με υποαλλεργική σύνθεση, χωρίς αλκοόλ, προσφέρει άριστη ανεκτικότητα και δεν ξηραίνει το δέρμα.
Η ελαφριά, μη λιπαρή υφή του δίνει ένα ματ αποτέλεσμα. Με υπέροχο, διακριτικό άρωμα.
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 30 €

BIODERMA Photoderm MAX COMPACT SPF50+

Ένα μοναδικό compact make up με ελαφριά βελούδινη υφή, από τα δερματολογικά εργαστήρια BIODERMA, για πολύ υψηλή προστασία από τον ήλιο με 100% ορυκτά φίλτρα και δείκτη προστασίας SPF50+.
Προσφέρει άψογο αποτέλεσμα και πολύ υψηλή προστασία από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία, ενώ είναι κατάλληλο ακόμη και για το πολύ ευαίσθητο έως δυσανεκτικό δέρμα.
Η μοναδική του σύνθεση περιέχει 100% ορυκτά φίλτρα (Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Mica), είναι υποαλλεργική, χωρίς paraben, χωρίς άρωμα, χωρίς συντηρητικά και δε δημιουργεί μαύρα στίγματα (είναι προϊόν μη φαγεσωρογόνο).
Η βελούδινη υφή του, πολύ εύκολη στην εφαρμογή, προσφέρει ένα ομοιόμορφο εντυπωσιακό ματ αποτέλεσμα που χαρίζει φυσική όψη μαυρίσματος, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα χάρη στο κερί μέλισσας που περιέχει.
Χαρίστε εντυπωσιακή λάμψη στο δέρμα σας προστατεύοντας το ταυτόχρονα από τον ήλιο, επιλέγοντας μία από τις δύο αποχρώσεις Claire ή Dorée για μία φυσική όψη μαυρίσματος!
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 21,50€

ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ PHOTODERM
Για να κάνεις δικά σου τα αντηλιακά Photoderm το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου. Οι 50 τυχερές θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης και τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν σε αντίστοιχο post. Stay tuned!

Read More

And More