Διάσημες που έγιναν από μελαχρινές ξανθιές σε μια νύχτα!

Αν έπρεπε να διαλέξουμε την εγχώρια beauty είδηση της εβδομάδας, αυτή θα ήταν ότι η Μαρία Κορινθίου έγινε ξανθιά. Κι έγινε ξανθιά σχεδόν σε μια νύχτα! Ακριβώς όπως είχαμε δει κατά το παρελθόν να συμβαίνει με διάσημες του εξωτερικού οι οποίες σόκαραν τους fan τους όταν περπάτησαν στο κόκκινο χαλί ή παρακολούθησαν το Paris Fashion Week με ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα μαλλιών από ότι τους είχαν συνηθίσει. Και δεν μιλάμε για έναν- δύο τόνους διαφορετικό, αλλά επιλογές που τις πήγαν στην αντίπερα όχθη και τις έκαναν από μελαχρινές, ξανθιές.

Kim Kardashian

Η πρώτη, πρώτη φορά που η Kim Kardashian έκανε το ντεμπούτο της ως ξανθιά ήταν στο Paris Fashion Week το 2015. Μέχρι τότε, η ίδια δεν μας είχε δώσει κανένα σημάδι ότι μπορεί να κρύβει μέσα της μια hair chameleon όπως η αδερφή της, Kylie Jenner. Μετά από λίγο τα άλλαξε, κι έπειτα τον Δεκέμβριο του 2017 την ξαναείδαμε να ξανθαίνει. Η αλλαγή έγινε από τον Chris Appleton (είναι κολλητός της Jennifer Aniston και υπεύθυνος για το Rachel cut) και τότε η Kim Kardashian είχε γράψει στο twitter της πως έχουν περάσει 13 ώρες και ακόμη συνεχίζουν με αυτή την αλλαγή! Το σίγουρο είναι πως αν πάρει απόφαση να γίνεις από καστανή ξανθιά θα πρέπει να εξοπλιστείς με υπομονή και πολύ συνέπεια, καθώς τα μαλλιά χρειάζονται εντατική φροντίδα!

Selena Gomez

Δύο χρόνια πριν, στα βραβεία ΑΜΑ η Selena Gomez εμφανίστηκε για πρώτη φορά κατάξανθη! Η όλη διαδικασία έγινε από την προσωπική της hair stylist- colorist, Nikki Lee και την Riawna Capri από το διάσημο νεοϋρκέζικο κομμωτήριο Zero One, και εκτός από δύο expert να τι ακόμη χρειάστηκε σε αριθμούς: 9 ώρες, 300 αλουμινόχαρτα, 8 μπολ ξανοίγματος και αμέτρητη υπομονή! Όσο για το χρώμα, δεν ήταν ένα απλό ξανθό αλλά το ονόμασαν Nirvana Blonde.

Μαρία Κορινθίου

 

 

Εδώ και πολύ καιρό η Μαρία Κορινθίου ζητούσε την beauty βοήθεια και συμβουλή μας για το αν θα γίνει ξανθιά ή όχι. Φυσικά, αυτή ήταν μια απόφαση που ουδέποτε δεν θα έπαιρνε από μόνη της αλλά ήρθε ως αποτέλεσμα του ρόλου που θα υποδυθεί (θα υποδυθεί την Κατερινιώ από την ταινία “η νεράιδα και το παλικάρι”). Για την αλλαγή αυτή εμπιστεύτηκε τη Schwarzkopf Professional και τον Regional Ambassador της Schwarzkopf Professional και βραβευμένο δύο φορές Best Editorial Stylist & Best Hair Colorist, Χρήστο Μιχαηλίδη, ο οποίος σε συνεργασία με την τεχνική ομάδας της Schwarzkopf Professional, χρησιμοποίησε την εξειδικευμένη σειρά χρώματος και περιποίησης BLONDME για τέλειο αποτέλεσμα! “O ρόλος αυτός έχει μεγάλο βάρος και είναι πολύ απαιτητικός. Ένιωσα ότι έπρεπε να προσεγγιστεί με σεβασμό και ακρίβεια. Αφέθηκα πλήρως στα χέρια του Χρήστου Μιχαηλίδη και της ομάδας της Schwarzkopf Professional! Δεν θα μπορούσα να εμπιστευτώ καμία άλλη εταιρία, γιατί γνωρίζω ότι τα προϊόντα BLONDME που διαθέτει, αποτελούν την ολοκληρωμένη σειρά χρώματος και περιποίησης πραγματικά αφιερωμένη στα ξανθά μαλλιά!!! Η αλλαγή είναι μεγάλη και ανατρεπτική και τώρα ανακαλύπτω την ‘ξανθιά version’ του εαυτού μου” ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

Αν φλερτάρεις με μια τόσο μεγάλη αλλαγή και αν θέλεις να σε… δεις ξανθιά, είναι πολύ βασικό να επενδύσεις σε μια εξειδικευμένη σειρά μαλλιών, όπως η BLONDME από την Schwarzkopf Professional.

Η σειρά BLONDME είναι μια ολοκληρωμένη σειρά χρώματος και περιποίησης για μοντέρνα ξανθιά τελειότητα που προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια από ποτέ. Η σειρά χρώματος και περιποίησης, με ενσωματωμένη την Τεχνολογία Bonding, έχει αναπτυχθεί ώστε να λειτουργεί ως ολοκληρωμένο σύστημα, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα στα ξανθά μαλλιά. Το εξελιγμένο σύστημα Bonding αποτελείται από:
Βήμα 1 BLONDME Bond Enforcing Color : μια εξειδικευμένη σειρά προϊόντων για ξάνοιγμα, αποχρωματισμό και ρεφλέ που ελαχιστοποιεί το σπάσιμο της τρίχας κατά τη διάρκεια του αποχρωματισμού και του ξανοίγματος για πιο εξατομικευμένα iconic ξανθά Looks.
Βήμα 2 BLONDME Bonding Care: προσαρμοσμένη σειρά περιποίησης χωρίς sulfates που συμπληρώνει την υπηρεσία ξανθού, δημιουργεί νέους δεσμούς και διατηρεί τα εξαιρετικά ξανθά αποτελέσματα.

 

Read More

And More