Διάσημες που πήγαν στο Met Gala με πιο ήπια μακιγιάζ! Looks που μπορείς να αντιγράψεις!

Διάσημες που πήγαν στο Met Gala με πιο ήπια μακιγιάζ! Looks που μπορείς να αντιγράψεις! | tlife.gr

Χωρίς να είμαι στο μυαλό σου, αν έχεις δει αυτό εδώ το θέμα με τα πιο cool beauty look από το Met Gala πιθανότατα να κάνεις σκέψεις όπως «σοβαρά τώρα» ή «δεν είμαστε καλά!». Αλλά να που το Met Gala είναι ένα gala αφιερωμένο στην μόδα, την εφευρετικότητα και στην τέχνη. Και τοκ μακιγιάζ ως μορφή τέχνης δεν πρέπει να περιορίζεται στο smokey eye και στα κόκκινα χείλη. Σωστά;

Εχμ, καλά, καλά! Αν δεν σε έπεισα, υπάρχει και αυτό τοκ θέμα: παρακάτω συγκέντρωσα τις διάσημες που εμφανίστηκαν στο Met Gala με πιο ήπια beauty- πολύ glam, ωστόσο, looks, τόσο που πίστεψαν ότι πήγαιναν στα Όσκαρ περισσότερο παρά εκεί! Κάνε scroll down και πάρε ιδέες για να αντιγράψεις κι εσύ, ειδικά με δεδομένο ότι ανοίγει η σεζόν των γάμων και αναζητάς το beauty look της λαμπερή καλεσμένης.

Kim Kardashian

Η Kim Kardashian έκανε το μακιγιάζ στους τόνους που της πηγαίνουν πολύ: τους γήινους. Κατά τα άλλα, είχε αυτή την wet αίσθηση όχι μόνο στα μαλλιά της αλλά και στο πρόσωπο και το σώμα της. Εκεί, ίσως, να το παράκανε αλλά μας αρέσει το look no matter what.

Gwyneth Paltrow

H Gwyneth Paltrow δεν ξέφυγε από το signature beauty look της με τα ίσια μαλλιά και το smudged eye makeup. Βεβαίως, εδώ πρόσθεσε τόνους του κίτρινου- χρυσού για να ταιριάζει με το ρούχο της.

Madeline Petsch

Αν βλέπεις Riverdale αποκλείεται να μην είναι η θεά σου! H Madeline Petsch, λοιπόν, πήγε στο Met Gala και ήταν από τις ελάχιστες διάσημες που δεν κινήθηκαν στη λογική του monochromatic makeup. Αντίθετα, έπαιξε σε παστέλ τόνους που έκαναν contrast (γαλάζιο ρούχο- έντονη ροζ σκιά) και είχε και αφέλειες. Μας άρεσε πολύ!

Emma Stone

H Emma Stone με almost wet σγουρά μαλλιά και glittery eyeliner. Μας άρεσε, επίσης, πολύ!

Kendall Jenner

Είδαμε πολλές stars με υπερμεγέθεις βλεφαρίδες. Η Kendall Jenner μας τις έφερε πιο κοντά στην… glam καθημερινότητά μας. Αρκεί όταν τις υιοθετήσεις να είναι αυτό το μοναδικό στοιχείο υπερβολής πάνω σου.

Dakota Johnson

Αν εξαιρέσεις το headpiece φυσικά και μπορείς να υιοθετήσεις αυτό το beauty look για μια εμφάνισή σου. Για να το κάνεις σωστά, όμως, θα πρέπει να φορέσεις και το σωστό ρούχο ώστε να το δέσεις χρωματικά και να κινηθείς στην λογική του monochromatic.

Salma Hayek

Κόκκινα χείλη και έντονα μάτια. Αν βρίσκεις αυτή τη λογική too glam επίλεξε ένα από τα δύο στοιχεία.

Alexa Chung

H Alexa Chung με berry lips και το τέλειο parisian στιλ. Το μακιγιάζ έγινε από τον Έλληνα Γρηγόρη Πυρπύλη που εδώ και πολλά χρόνια κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Penelope Cruz

Baby bangs και ponytail για την Penelope Cruz. Μας άρεσε πολύ!


READ more