Δημήτρης Γιαννέτος: τι είπε στο TLIFE ο Έλληνας beauty expert για την συνεργασία του με την Caitlyn Jenner!

Η Caitlyn Jenner είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα ΤΩΡΑ! Και αν μου έλεγες από ποια διάσημη θα ήθελα να πάρω συνέντευξη για τα beauty μυστικά της είναι ο πρώτος μου συνειρμός εκείνη. Αλλά να που όσα δεν μπορεί να καταφέρει μια beauty editor στην Ελλάδα μπορεί να τα κάνει ένας top Έλληνας beauty expert που ζει τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό και που οι beauty μετοχές του έχουν εκτοξευθεί στα ύψη και από του οποίου τα χέρια έχουν περάσει μερικές από τις πιο πολυσυζητημένες stars. Και η Caitlyn Jenner!

Ο δικός μας Δημήτρης Γιαννέτος είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε το hair styling της Caitlyn και φυσικά αυτό ήταν μόνο η αρχή της συνεργασίας τους! Ο top beauty expert του εξωτερικού και αποκλειστικός make up artist και hair stylist της Maria Menounos (σε περίπτωση που δεν το γνώριζες εκείνος κρύβεται πίσω από οοοοοολα τα… OMG χτενίσματα της Menounos), μίλησε στο TLIFE γι’αυτή την συνεργασία.

/

“Όταν μου τηλεφώνησε ο ατζέντης μου ο Charly και μου είπε ότι είμαι on hold για την Caitlyn Jenner δεν τον πίστεψα. Όταν την επόμενη μέρα μου είπε πως η ίδια η Caitlyn Jenner μου έκανε confirm συνέχισα να μην τον πιστεύω μέχρι τη στιγμή που βούρτσιζα τα μαλλιά της και συνειδητοποίησα ότι είναι αλήθεια! Έχω να σας πω πως για τα 66 της χρόνια είναι κούκλα και με υπερφανταστική επιδερμίδα που πολλές 25χρονες θα ζήλευαν!”, τονίζει ο Έλληνας expert και συνεχίζει: “Το μόνο request που μου έκανε ήταν ότι θέλει να δείχνει φυσική και όχι υπερβολική. Γι’αυτό και επέλεξα να της κάνω με το σίδερο rock waves ώστε να δείχνει το αποτέλεσμα όσο πιο φυσικό γίνεται! Χρησιμοποίησα λίγο texturizing spray Oribe και φυσικά την αγαπημένη μου λακ Elnett από την L’Oreal Paris. Αφού ολοκληρώσαμε ρώτησα την Caitlyn πώς της φαίνεται το αποτέλεσμα και αν θα ήθελε κάποια αλλαγή. Μου απάντησε πως της αρέσουν πολύ και δεν τα έχει ξανακάνει έτσι! Γενικά ήταν πολύ χαλαρή και θετική σε όποια μου πρόταση για μαλλιά!”.

/

Η beauty έκπληξη που ετοιμάζει η Caitlyn Jenner!
Ο Δημήτρης Γιαννέτος μοιράστηκε μαζί μας και αυτό το info (ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ!): “Η Caitlyn Jenner μου αποκάλυψε κι ένα beauty μυστικό που δεν μπορώ να το αποκαλύψω ακόμη! Stay tuned!”.

/

Ποιο λες να είναι το beauty μυστικό της Cailtyn; Ένα άρωμα ίσως; Δική της σειρά καλλυντικών; Εμείς, πάντως, ανυπομονούμε να δούμε τις επόμενες beauty δημιουργίες του Δημήτρη Γιαννέτου για την Caitlyn και, γιατί όχι, και για τις αδερφές Jenner ή την Kim Kardashian! Εδώ στο TLIFE είμαστε σίγουρες γι’ αυτό 😉

Μέχρι τότε πάτησε play και ακολούθησε τα beauty μυστικά που είχε μοιραστεί κατά το παρελθόν μαζί μας ο αγαπημένος μας (και πολλών Χολιγουντιανών stars!), Δημήτρης Γιαννέτος!

Read More

And More