Δοκιμάσαμε τα νέα αντηλιακά KORRES και δεν έχουμε συναντήσει τελειότερη υφή!

Κάθε τέτοια εποχή το focus γίνεται στα αντηλιακά: τι να επιλέξω για να ταιριάζει στις ανάγκες μου, να μην… κολλάει στην επιδερμίδα μου, να έχει ωραίο άρωμα, να μην αφήνει λευκά σημάδια στο σώμα μου, να… (εδώ συμπληρώνεις ότι θες!).

Για όλα αυτά που θες, φέτος μπορούμε να σου προτείνουμε εκείνη τη σειρά που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σου ενώ έχει τόσο απολαυστική υφή που δεν θα χορταίνεις να το εφαρμόζεις. Ο λόγος για την ολοκαίνουργια σειρά διφασικών αντηλιακών Splash με υαλουαρονικό οξύ από την Korres που έχει μπει στη λίστα με τα αγαπημένα μας.

Η συγκεκριμένη σειρά αποτελείται από τέσσερα αντηλιακά προσώπου (αντηλιακό Spray Cucumber Hyaluronic Splash Sunscreen Spf50 και το αντίστοιχο με Spf30 καθώς και αντηλιακό Spray Ginseng Hyaluronic Splash Sunscreen Spf50 και το αντίστοιχο με Spf30) που περιέχουν υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης και ένα ισχυρό mix φυτικών εκχυλισμάτων, ελαίων και βιταμινών, ανάμεσα στα οποία τα εκχυλίσματα ginseng και βιολογικού αγγουριού που εξασφαλίζουν τρεις φορές πιο ενισχυμένη ενυδάτωση, αντιγηραντική δράση και ένα μοναδικό cooling effect. Πέρα από αυτά, όμως, κάτι ακόμη που αγαπήσαμε (το ίδιο θα συμβεί και σε σένα) είναι η δροσιστική και water υφή του που απορροφάται πανεύκολα!

Ωστόσο, πριν καταλήξουμε σε όλα αυτά τα δοκιμάσαμε για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη. Πάτησε play και ανακάλυψε όλους εκείνους τους λόγους που τα αντηλιακά Korres θα γίνουν η προέκταση της επιδερμίδας σου (και) αυτό το καλοκαίρι!

 

Read More

And More