Δοκιμάσαμε τη μάσκα προσώπου που έκανε ο Justin Bieber πριν τα Grammy κι έχουμε όλα τα info!

Δοκιμάσαμε τη μάσκα προσώπου που έκανε ο Justin Bieber πριν τα Grammy κι έχουμε όλα τα info! | tlife.gr

Αυτό το θέμα έχει 26896 διαφορετικές αναγνώσεις. Πρόχειρα- πρόχειρα σου λέω μερικές:
– Οι sheet masks, δηλαδή οι εμποτισμένες μάσκες προσώπου με ευεργετικά συστατικά είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends στην περιποίηση προσώπου που μας συστήθηκε τον τελευταίο χρόνο.
– Τα Grammy Awards είναι για τους τραγουδιστές ότι τα Όσκαρ για τους ηθοποιούς.
– Ο Justin Bieber (που κέρδισε και Grammy) πριν πάει στα βραβεία προετοιμάστηκε για να είναι λαμπερός.

Και όλα αυτά μαζί θα μπορούσαν να έχουν τον εξής τίτλο: ο Justin Bieber, ο οποίος είναι μόλις 21 ετών κι έκανε μάσκα αντιγήρανσης πριν πάει στα Grammy και μάλιστα ανέβασε και photo του στο instagram…


H συγκεκριμένη μάσκα που είναι εμποτισμένη με υαλουρονικό οξύ σου κάνει ένα instant αποτέλεσμα λάμψης και αναζωογόνησης και το καλύτερο part; Βρισκόταν στα beauty ντουλάπια μας, την δοκιμάσαμε και σου έχουμε όλα τα info για τα πώς και τα τι!


Yπάρχει μια κατηγορία sheet masks οι οποίες είναι εμπλουτισμένες με υαλουρονικό οξύ, βασικό συστατικό αντιγήρανσης που πλέον θα γνωρίζεις πολύ καλά μιας και το ακούς πλέον συχνά- πυκνά. Η εμποτισμένη μάσκα αυτό που κάνει είναι να σου δίνει μια instant λάμψη και ανόρθωση στην επιδερμίδα σου, το αποτέλεσμα της οποίας δεν θα μπορούσε να χωρέσει καλύτερα σε μια πρόταση από αυτή: ΣΑΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΩΡΕΣ!

Sheet masks βρίσκεις στα καταστήματα καλλυντικών και τις ζητάς έτσι ακριβώς. Αλλά η δική μου αγαπημένη είναι η Magicstripes mask, εμποτισμένη με υαλουρονικό οξύ. Κοστίζει €42.00 και την βρίσκεις στο Make Me Up.

Εν τω μεταξύ θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξή: ποια ήταν η τελευταία φορά που έκανες μάσκα προσώπου; Μήπως να μην είσαι τόσο τεμπέλα; Ε; Ε;

READ more