Δοκιμάσαμε την πολύ οικονομική κρέμα που φοράει η Kylie Jenner! Πού θα την βρεις στην Ελλάδα!

Μια άλλη μέρα, ένα άλλο νέο που αφορά στην Kylie Jenner. Λίγες ώρες/μέρες πριν η Kylie Jenner ανέβασε μια photo της τραβηγμένη με boomerang (δες εδώ τι είναι το boomerang γιατί είχαμε προνοήσει να σου γράψουμε ΚΑΙ γι’αυτό!) στο οποίο πόζαρε με την νέα αγαπημένη της κρέμα. Ή καλύτερα, το νέο αγαπημένο της serum.

Ιδού…

Ok guys you have to try @nipandfab Dragons Blood Fix Serum! Plumps my skin and is the perfect make up base, I love it. @mrsrodial your products are the best! @ultabeauty #Nipandfab

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης King Kylie (@kyliejenner) στις


Πρόκειται για το Dragon’s Blood Fix Serum από την σειρά Nip + Fab που περιέχει στην σύνθεσή του υαλουρονικό οξύ και κάνει super ενυδάτωση στα αφυδατωμένα δέρματα. Κι επειδή το συγκεκριμένο προϊόν έτυχε να το έχω στα ντουλάπια μου, το φόρεσα το ίδιο βράδυ πριν πέσω για ύπνο (κάπου εδώ να σου πω ότι η Kylie Jenner ασκεί τεράστια beauty επιροή και το βλέπεις όταν καταφέρνει να κάνει μια beauty editor- σπασικλάκι που χρησιμοποιεί πολύ, πολύ συγκεκριμένα να σπάσει το beauty routine της!).

Το δικό μου review, λοιπόν, είναι το εξής: το πρόσωπό του ήταν αρκετά κουρασμένο μετά από 469631 ώρες δουλειάς (κι ελπίζω αυτό το post να διαβάζεται ΚΑΙ από τους σωστούς ανθρώπους :P) και αμέσως ένιωσα πιο ανακουφισμένη την επιδερμίδα μου και δροσερή. Κι επειδή λόγω ακμής χρησιμοποιώ αρκετά “επιθετικές” κρέμες που στοχεύουν κυρίως στο να εξαφανίσουν τα σπυράκια μου άρεσε που έκανα focus στο να ενυδατώσω την επιδερμίδα μου και να της κάνω λίγο… pampering.
Επίσης, και πάλι λόγω ακμής, σίγουρα θα επιστρέψω στο κλασικό μου beauty routine αλλά να σου πω ότι το serum σε κάθε περίπτωση είναι πάρα πολύ ενυδατικό, αφήνει δροσερό εφέ στην επιδερμίδα σου και αυτή την αίσθηση της καθαριότητας κι επίσης κοστίζει €17.96 που σημαίνει πως πρόκειται για ένα πολύ οικονομικό serum!

Στα ακόμη πιο πρακτικά: θα το βρεις στο attica και κάτι τελευταίο που πρέπει να γνωρίζεις είναι πως τα προϊόντα Nip & Fab όπως και τα Rodial είναι δημιούργημα της Ελληνίδας Maria Hatzistefanis από την οποία ελπίζω πολύ σύντομα να πάρω συνέντευξη!

Read More

And More