Dr. Brandt: έφυγε από την ζωή ο δερματολόγος των stars του Hollywood!

Αν είσαι από τα ενημερωμένα κορίτσια στην ομορφιά δεν γνωρίζεις απλώς τον Dr. Brandt, αλλά μπορεί να α) έχεις στενοχωρηθεί από αυτό το νέο και σίγουρα β) θα έχεις ένα από τα προϊόντα του στο ντουλάπι του μπάνιου σου.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, να τι πρέπει να μάθεις για εκείνον με αφορμή κάτι πολύ δυσάρεστο που είναι ο θάνατός του. Ο Dr. Fredric Brandt έκανε καριέρα και ως ο δερματολόγος των stars και ήταν και ο δερματολόγος της Madonna. Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 65 ετών την Δευτέρα 5 Απριλίου ενώ έπασχε από μια ασθένεια (έτσι, κάπως γενικόλογα καλύφθηκε η είδηση του θανάτου του από τα μέσα).

Επίσης, κάτι άλλο που πρέπει να γνωρίζεις για τον DR. Brandt είναι ότι έχει δική του σειρά καλλυντικών και μάλιστα πολύ αξιόλογη. Στην Ελλάδα την σειρά αυτή που φέρει το όνομά του θα την βρεις αποκλειστικά στα Sephora και παρά το γεγονός ότι η αφορμή για να το μάθεις δεν είναι η καλύτερη, οφείλω να σου πω ότι ο Dr. Brandt διαθέτει μια από τις καλύτερες BB κρέμες που κυκλοφορούν αφού ο τόνος προσαρμόζεται με έναν μαγικό τρόπο στην δική σου επιδερμίδα. Και το όνομα αυτής flexitone BB cream.

Read More

And More