Δύο νέες εσάνς για εσένα και τον αγαπημένο σου που αντικατοπτρίζουν την ελευθερία

Τι κι αν η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέρασε. Μπορείς πάντα να κάνεις ένα τέλειο δώρο στον αγαπημένο σου αλλά και τον εαυτό σου. Ο οίκος Zadig & Voltaire δημιούργησε υπέροχες εσάνς. Δύο νέες αρωματικές προτάσεις των This is Her! και This is Him! Ξεπερνώντας ιδέες και επιθυμίες, είναι μια έντονη ανάγκη, μια πρόσκληση για διαφυγή. Vibes of Freedom. Μια ανάσα καθαρού αέρα που γεμίζει ενέργεια και αφήνει το μυαλό ελεύθερο. 

Υμνεί τις αυθεντικές και μοναδικές στιγμές. Διακοπές, Σαββατοκύριακα στην εξοχή, αποδράσεις στη θάλασσα. Οι ήχοι της πόλης δίνουν τη θέση τους στους ήχους της φύσης. Η Cecilia Bönström ανακάλυψε αυτό τον παράδεισο και άντλησε έμπνευση για την δημιουργία των Vibes of Freedom. Κάπου στο νότο. Ένα μκρό κομμάτι δίπλα στην ακτή.

Η παιώνια που ανθίζει γλυκά τον Μάιο, οι έντονες ανατολίτικες νότες του γιασεμιού και του τριαντάφυλλου, μαζί με λαμπερές νότες αχλαδιού και της καστανιάς κλείνονται στο μπουκάλι του This is Her! 


Το εμβληματικό άρωμα του THIS IS HIM! μοσχοβολά νότες μανταρινιού και λεβάντας ενώ χαρίζει μια αίσθηση ελευθερίας χάρη στην δύναμη του κίτρου και του λιβανιού. 


Δύο νέα αρώματα των δημιουργών Sidonie Lancesseur και Nathalie Lorson που αντικατοπτρίζουν την ελευθερία. 

 

Read More

And More