Ε, λοιπόν, αυτό είναι νέο! Η Jennifer Aniston με ένα χτένισμα που δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ!

Δώστε μας λίγο χρόνο να παινέψουμε τους εαυτούς μας εδώ στο TLIFE! Γιατί εμείς σου είχαμε γράψει εδώ από τον περασμένο Νοέμβριο ότι αυτό το χτένισμα είναι hot- hot- hot! Και τελικά πέσαμε τόσο μέσα που ακόμη και η Jennifer Aniston, η λιγότερο τολμηρή στις αλλαγές star, αποφάσισε να το υιοθετήσει! Και εμφανίστηκε με αυτό το hair look στα Spike TV Guys’ Choice Awards και έκανε τους πάντες να ανοίξουν τα μάτια τους διάπλατα (ok, δεν ήμουν εκεί αλλά φαντάζομαι κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα).

Μπορεί η Jennifer Aniston να κράτησε το κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα που αγαπά έτσι κι αλλιώς σε κάθε event, αλλά τα μαλλιά της ήταν εντελώς διαφορετικά από ότι μας έχει συνηθίσει!

Και αν αυτό το χτένισμα σου θυμίζει κάτι που έχεις ξαναδεί πολύ πρόσφατα, είναι γιατί όντως το έχεις ξαναδεί. Το έκανε η Cara Delevigne στο τελευταίο ΜΕΤ Gala (φρέσκαρε τη μνήμη σου εδώ).

Κι ένα δεύτερο και… αν: Και αν σου φαίνονται πολλές οι stars που μαζεύτηκαν κι έκαναν αυτό το look είναι γιατί πρόκειται για μεγάλη τάση! Και σου προτείνω να το κάνεις κι εσύ με την πρώτη ευκαιρία!

Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες πώς γίνεται αυτό το χτένισμα!

Read More

And More