Έφτασε μόλις στα Sephora η limited edition μάσκα από το πιο… φρέσκο skincare brand. Μαντεύεις;

Υπάρχουν skincare brands τα οποία βλέπουμε ξανά και ξανά μπροστά μας, τα χρησιμοποιούν εντατικά οι μεγαλύτεροι instagramers στο εξωτερικό και οι αγαπημένοι μας skinfulencers και είναι τα ίδια brands που ευχόμασταν να έχουμε κι εμείς στο ντουλάπι του μπάνιου μας. Ένα από αυτά είναι τα Fresh (διάσημα για το θρυλικό προϊόν καθαρισμού προσώπου, τη μάσκα προσώπου και το lip scub) τα οποία ευτυχώς εδώ και καιρό τα βρίσκουμε στα αγαπημένα μας Sephora. 

Το μεγάλο νέο είναι ότι στο eshop των Sephora θα βρεις δύο ολοκαίνουργιες αφίξεις που, όπως περιγράφουν οι skincare experts, είναι το απόλυτο δίδυμο για καθαρή επιδερμίδα. 

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το ανανεωμένο Soy Face Cleanser το οποίο έχει πρωτεΐνες σόγιας και απομακρύνει ρίπους διατηρώντας το PH της επιδερμίδας στα σωστά επίπεδα (η επιδερμίδα μας έχει ελαφρώς όξινο PH) καθώς και η μάσκα  περιορισμένη έκδοση του Rose Face Mask σχεδιασμένη από τη Jayde Cardinalli για τον εορτασμό της 29ης επετείου αυτής της εμβληματικής μάσκας προσώπου.

Η μάσκα Rose Face Mask ενυδατώνει, καταπραΰνει και τονώνει την επιδερμίδα, ξαναδίνοντάς της λάμψη και απαλότητα. Αυτή η ενυδατική μάσκα με δροσιστική υφή, που περιέχει καθαρό ροδόνερο και πραγματικά ροδοπέταλα, λιώνουν κυριολεκτικά μόλις έρθουν σε επαφή με το δέρμα, για μια πραγματική στιγμή ευεξίας και μια μοναδική απόλαυση των αισθήσεων.

Όλα τα προϊόντα Fresh που περιέχουν φυσικά συστατικά θα τα βρεις στην Ελλάδα αποκλειστικά από τα Sephora

Read More

And More