Έφτασε στα χέρια μας! Πώς μυρίζει το ολοκαίνουριο unisex άρωμα ck2!

Σε αυτήν εδώ την στήλη έχουμε μια δική μας μονάδα μέτρησης χρόνου: τον μπιουτοχρόνο. Και είναι εκείνο το διάστημα που περνάει από την στιγμή που ανακοινώνεται η είδηση για την κυκλοφορία ενός προϊόντος μέχρι την στιγμή που το προϊόν φτάνει στα χέρια μας.

Τον περασμένο Νοέμβριο, λοιπόν, είχα μοιραστεί μαζί σου αυτό το νέο που με υπερενθουσίασε: ότι έρχεται το ck2, το νέο unisex άρωμα του οίκου calvin klein (τσέκαρε εδώ). Και να που ο μπιουτοχρόνος πέρασε, το άρωμα το έχω στα χέρια μου και μπορώ όσο γίνεται να περιγράψεις ένα άρωμα με λόγια, να σου… περιγράψω αυτό το άρωμα με λόγια!


Λοιπόν, είμαι αυτό το κορίτσι που πέρασε όλη του εφηβεία φορώντας ckone και ήταν πολύ cool στο σχολείο να φοράς ckone. Οπότε όταν άνοιξα το ολοκαίνουριο μπουκάλι ck2 είχα όλη αυτή την συναισθηματική φόρτιση, γιατί το άρωμα όπως σου έχω πει είναι κυρίως μνήμη, και στο πρώτο φσιτ γύρισα περίπου 17-18 χρόνια πίσω (είναι το σημείο που κάνεις τους υπολογισμούς σου). Το ολοκαίνουριο ck2 είναι δροσερό, ευχάριστο αλλά κυρίως είναι το άρωμα που κλείνεις τα μάτια σου για να φορέσεις και που όταν τα έχεις ανοίξει έχεις μεταφερθεί σε μια δεύτερη εφηβεία.

Και είναι και το ίδιο άρωμα που θα σηματοδοτήσει μια ολόκληρη νέα γενιά: γιατί έτσι μυρίζει η νιότη, η τρέλα, η επανάσταση, η ελευθερία και εκείνος ο πρώτος εφηβικός σου έρωτας.

Και είναι το ίδιο άρωμα που θα καταλάβεις καλύτερα αν πατήσεις play στο βίντεο παρακάτω.

Όσο για μένα; Θα μείνω πιστή στο chloe μου αλλά όταν θα θέλω λίγο να ταξιδέψω στο χρόνο πλέον θα ξέρω πώς!

Read More

And More