Έφτασε στο γραφείο η νέα συλλεκτική συλλογή με βερνίκια του Κορρέ! Και είμαστε ενθουσιασμένες!

Δεν θυμάμαι πότε πρωτολανσαρίστηκαν τα βερνίκια του Κορρέ. Αλλά αυτό που θυμάμαι σίγουρα είναι ότι από όταν τα πρωτοδοκίμασα μπήκαν στην λίστα με τα tops αγαπημένα μου! Γιατί α) έχουν διάρκεια β) φυσικά συστατικά καθόλου βλαβερά (μπορείς να τρως τα νύχια σου άφοβα, αλλά ok, αυτό από μόνο του είναι μεγάλο Don’t!) και γ) εδώ θα βρεις αααααααααπειρες αποχρώσεις.

Το νέο με τα βερνίκια του Κορρέ είναι ότι μόλις κυκλοφόρησε η νέα συλλεκτική Spring/Summer συλλογή, την Metallic Collection με 12 ολοκαίνουριες αποχρώσεις οι οποίες επίσης μόλις έφτασαν στο γραφείο και μας ενθουσίασαν!

Να στις συστήσω, λοιπόν…


ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: METALLIC BRONZE 65 / METALLIC TAUPE 61 / METALLIC SAND 33 / SWEET PINK 13

Παραπάνω η Metallic Nude Collection την οποία φανταζόμαστε από τώρα σεταρισμένη με μαυρισμένες επιδερμίδες, cocktail στο χέρι και hot pants.

ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: BRIGHT MINT 38 / DENIM BLUE 83 / PARADISE GREEN 96 / TEMPTING CORAL 51 / FLASHY FUCHSIA 22 DISCO PURPLE 28 / CANDY PINK 17 / GRENADINE PINK 49

Και εδώ η Metallic Bright Collection με flashy αποχρώσεις. Και εμείς εδώ αποφασίσαμε (μετά από πολύ δυσκολία γιατί έπρεπε να επιλέξουμε ένα και μόνο χρώμα!) ότι η Denim Blue είναι η αγαπημένη μας απόχρωση! Η δική σου; Έχουμε poll!

Read More

And More