Έφτασε στο γραφείο το πρώτο advent calendar της The Body Shop και είμαστε ενθουσιασμένες!

Η Body Shop είναι ο beauty προορισμός μου για να αγοράζω φανατικά, χρόνια τώρα, μερικά beauty goodies. Όπως το body butter καρύδα τα καλοκαίρια ή μια βούρτσα σώματος για να κάνω dry brushing ή τα γάντια για το μπάνιο αντί για λούφα.

Από πέρυσι, όμως, η The Body Shop είναι αγαπημένος μου προορισμός για έναν ακόμη λόγο: για τα advent calendar! Τα advent calendar είναι εκείνα τα ημερολόγια που κρύβουν beauty εκπλήξεις και ουσιαστικά ανοίγεις ένα κάθε μέρα από 1η Δεκεμβρίου μέχρι και την ημέρα των Χριστουγέννων! Το φετινό advent calendar ήρθε και με βρήκε στο γραφείο! Πρόκειται για το Enchanted Ultimate Advent Calendar που βλέπεις παραπάνω και το οποίο περιέχει 25 διαφοπρετικά δώρα με μια υπερφανταστική έκπληξη για την ημέρα των Χριστουγέννων. Μερικά δώρα που θα βρεις εδώ μέσα είναι shower gel, body butter, scrub, το λάδι προσώπου Drops of Youth που αγαπώ πολύ και πολλά, πολλά ακόμη!

Το συγκεκριμένο advent calendar κοστίζει €150 και περιέχει δώρα πολύ μεγαλύτερης αξίας! Επίσης, στην The Body Shop θα βρεις δύο ακόμη advent calendars, το Enchanted (€70.00) και το Enchanted Deluxe (€110.00), όλα με τέλειο περιεχόμενο!

Και κάπου εδώ μπορούμε να πούμε κι επίσημα “Καλά Χριστούγεννα!”.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164