Egyptian Magic! Η κρέμα που ορκίζονται Gisele, Kate Hudson και Madonna έφτασε επιτέλους στην Ελλάδα!

Η Egyptian Magic είναι από αυτά τα προϊόντα που διαβάζεις παντού. Και είναι από αυτά τα προϊόντα που όταν πέφτουν στα χέρια σου νιώθεις τεράστιο δέος (κάτι σαν να γνωρίζεις κάποιον star του Hollywood. Διαβάζεις γι’αυτόν, βλέπεις τις ταινίες του, τον παρακολουθείς χρόνια ώσπου τον βλέπεις μπροστά σου!).

Αυτό ακριβώς συνέβη κάμποσους μήνες πριν όταν δοκίμασα πρώτη φορά την Egyptian Magic στο Λονδίνο αλλά για έναν περίεργο λόγο τελικά δεν πήρα. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το είχα ήδη μετανιώσει. Γιάυτό και ο ενθουσιασμός μου ήταν υπερδιπλάσιος όταν έμαθα ότι επιτέλους ήρθε κι εδώ!

Λοιπόν, λοιπόν! Ας γίνουν οι συστάσεις!

Βασισμένη σε μια αρχαία Αιγυπτιακή φόρμουλα, την οποία χρησιμοποιούσε η Κλεοπάτρα για να κρατάει το δέρμα της φωτεινό και λαμπερό, η Egyptian Magic Skin Cream είναι ένα από τα πιο διάσημα πολυχρηστικά και φυσικά προϊόντα ομορφιάς στον κόσμο!
Η σύνθεση του περιέχει 6 συστατικά από τη φύση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ενυδατικό σε ξηρό δέρμα, κρέμα ημέρας, κρέμα ματιών, βάση μακιγιάζ, κρέμα νυχτός και μάσκα. Ακόμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα χείλη, στα μαλλιά αλλά και σε όλο το σώμα σε περιπτώσεις ερεθισμών και τσιμπημάτων. Είναι κατάλληλη για επούλωση από εγκαύματα, εξανθήματα, πληγές, ουλές, ακμή, σκασμένα χείλη καθώς και για εκζέματα και ψωρίαση. 
Το αγαπημένο προϊόν των διασήμων!
Για πάνω από δύο δεκαετίες η Egyptian Magic Skin Cream είναι το αγαπημένο προϊόν διάσημων γυναικών όπως η Madonna, η Kate Hudson, η Gisele Bundchen, η Eva Mendez, η Brooke Shields, η Rashida Jones, η make-up artist Gucci Westman και πολλών άλλων.
Πόσο κοστίζει: €25.00 για 59ml και €39.00 για 118

Πού θα την βρεις:

– www.glowbox.gr/eshop
– CareLab by Attica Golden Hall
– Φαρμακείο Σπανομανώλη Σοφία (Λεωφ. Δημ. Μεταξά Αγγέλου 27, Γλυφάδα)
– Placebo Pharmacy (Λεωφ. Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα)

Read More

And More