Είναι επίσημο! Η Kim Kardashian δημιουργεί ετοιμάζει σειρά skincare!

Το skincare είναι η μεγαλύτερη δύναμη στην ομορφιά αυτή τη στιγμή. Και αυτή είναι άλλη μια απόδειξη!

Πριν λίγους μήνες η Kim Kardashian είχε δηλώσει στο Refinery29 πως θέλει πολύ να κάνει την δική της σειρά περιποίηση προσώπου. Αλίμονο! Όλοι γνωρίζουμε πως το skincare είναι η νέα μεγάλη τάση στην ομορφιά οπότε είναι πολύ λογικό η Kim που είναι μια έξυπνη επιχειρηματίας να κινηθεί (και) προς αυτή την κατεύθυνση. Όπως και θα γίνει.

Όπως αποκάλυψε και πάλι το Refinery29, στις 17 Αυγούστου η Kim κατοχύρωσε το όνομα KKW Skin, όπως δηλαδή θα λέγεται η σειρά skincare που πρόκειται να κυκλοφορήσει και η οποία θα περιλαμβάνει προϊόντα καθαρισμού για το πρόσωπο, ενυδατικές, toner, mist προσώπου και και προϊόντα σώματος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Photo Booth fun! Fact- @allisonstatter and I have so many photo booth pics of us from our childhood we wanted to aged to recreate a photo booth shoot wearing our new @kkwbeauty collection. I am obsessed with our new lip crayon called London. You guys will love this collection. It’s really for anyone with hectic schedules and want a quick make up look! The collection drops 8.28 at KKWBEAUTY.COM #kkwxallison

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Προς το παρόν, η Kim Kardashian κυκλοφορεί την limited edition συλλογή μακιγιάζ με την κολλητή της, Allison Statter, με ένα ενδιαφέρον packaging που αποτελείται από φωτογραφίες που έχουν τραβήξει οι δυο τους όλα αυτά τα χρόνια και οι οποίες δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Ή, τουλάχιστον, δεν είχαν μέχρι στιγμής!

Read More

And More